To je to što me zanima!

Izgubio nadzor nad vozilom, sletio na parking i zabio se u ženu koja je stajala pored auta

Državljanin Belgije je prebrzo vozio i izgubio nadzor nad automobilom. Izletio je s ceste i uletio na parkiralište na kojem je teško ozlijedio ženu. U zadarskoj bolnici se bore za njezin život
Vidi originalni članak

U nedjelju, oko 15:30, Belgijanac je prebrzo vozio kroz Petrčane. Izgubio je nadzor nad vozilom i izletio s ceste na parkiralište. Zabio se u ženu koja je stajala kraj parkiranog automobila. Žena je ostala prignječena između dva vozila te je s teškim ozljedama prevezena u zadarsku bolnicu. Liječnici se bore za njen život.

 U drugom automobilu kojeg je udario bilo je dvoje ljudi i lakše su ozlijeđeni. Policija je privela vozača i provode kriminalističko istraživanje. Utvrdili su da nije bio pijan.

Zbog očevida je Ulica XVIII u Petrčanima nedaleko od Zadra bila zatvorena od 15.45 do 18 sati.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • debelahladovina 12.07.2021.

    A jel bio napusen?

  • POTPEC 12.07.2021.

    I ka po običaju i našim zakonima dobit će novčanu kaznu od nekih 500-1000.eura i slobodno neka ode. UMISTO da ga drastično novčano i zatvorski  kazne, ili bar predaju vlastima njegove države da ga po njihovim propisima kazne....

  • Dalibor0704 12.07.2021.

    Dobiti će 2000 kn kazne i može dalje, a odštetu će stradali moći potraživati preko sudova u Belgiji. Ipak je u pitanju turist, bitan za proračun.

Komentiraj...
Vidi sve komentare