To je to što me zanima!

Izgubio novac na utrkama pa lud izrešetao kladionicu

Cijeli je dan pio votku, pivo i kavu te se kladio na konjske utrke. Sreća ga nije služila. Otišao je u auto po strojnicu jer je uloženo odlučio vratiti...
Vidi originalni članak

Gotovo cijelu nedjelju je mršavi, u trenirku odjeven muškarac romskog podrijetla, presjedio u kafiću Laguna u Korčulanskoj ulici u Zagrebu, u kojem je popio podosta votke, kave i piva. Povremeno je ulazio u kladionicu Stanleybet smještenu tik do kafića, psujući naglas. Sreća ga nije služila u klađenju na konje pa je bijes smirivao alkoholom.
Oko 20.05 izašao je iz kafića i krenuo prema autu te iz njega uzeo automatsku pušku. Preko nosa i usta navukao je šal i tako zamaskiran zaprijetio zaposlenici u kladionici S.P. (20) te mušteriji, 33-godišnjem B.B.  Trenutak prije toga  u zrak je ispalio nekoliko hitaca. Muškarca je  natjerao da u kladionici legne na pod, a od S.P. zatražio je sav novac. S plijenom od nekoliko tisuća kuna, i uz zvuk rafala, udaljio se u nepoznatom smjeru. Na sreću, nitko nije ozlijeđen. Očevici tvrde da je prije pljačke na mobitel prijetio ženi i djetetu kazavši im da će ih ubiti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare