To je to što me zanima!

Izgubljena beba puzala između vozila na parkingu u Sarajevu

Beba odlutala?! Nitko ne zna koliko je dugo dijete puzalo između automobila, ali se odmah vidjelo da je slabo obučeno i promrzlo. Više od pola sata tražili su roditelje
Vidi originalni članak

Mala beba, stara tek nekoliko mjeseci, u petak ujutro, pronađena je kako puže između automobila na platou parkirališta Željezničkog kolodvora u Sarajevu (BiH), piše sarajevski Dnevni avaz

Bebu su primijetili pješaci koji su se žurili na posao i putnici koji su išli na jutarnji vlak. Nitko ne zna koliko je dugo dijete puzalo između automobila, ali se odmah vidjelo da je slabo obučeno i promrzlo.

Sažalili su se i uzeli dijete u naručje i ogrnuli ga svojom toplom odjećom. Više od pola sata tražili su roditelje bebe, no oni se nisu pojavljivali pa su pozvali policiju koja je brzo stigla. Nakon dolaska policije odnekud se pojavio muškarac koji je tvrdio da su Romi i da je dijete njegovo. Na pitanje policajca gdje je do sada bio, rekao je da se nalaze u šatoru nekoliko stotina metara dalje. Policajcima se pravdao riječima da je dijete "odlutalo". Uzeo ga je od građana i otišao s njim.  

Sarajlije su se zgrozile čuvši hladni odgovor oca na kojemu se nije vidjela ni trunka zabrinutosti, pa su zaključili da ovo sigurno nije prvi slučaj da mala beba puže sama među automobilima.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Baba s Kolačima 13.09.2013.

    ...čim kažeš da si rom kao da imaš diplomatski imunitet..

  • tomas9d 13.09.2013.

    Došlo ciganče u kuću, svo umazano. Otac ga gleda I vice. Ženooooooooooo će ga peremo il da pravimo drugo.

  • nina04 13.09.2013.

    Kakva je to policija a kakva socijalna služba? Za ovakav nemar se ide u zatvor a dijete trenutno oduzima. Kada pomislim koliko parova želi dijete a drugi se ovako ponašaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare