To je to što me zanima!

Između Pule i Marčane došlo do sudara, promet je blokiran

Zbog prometne nesreće na DC66 Pula-Marčana prekinut je promet. Ceste su vlažne i skliske te se vozače upućuje na oprez, kažu iz HAK-a
Vidi originalni članak

Zbog prometne nesreće prekinut je promet na državnoj cesti DC66 Pula-Marčana, upozoravaju u subotu ujutro iz Hrvatskog autokluba (HAK).

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle.

KOD ZADRA Teška prometna nesreća na A1: U sudaru poginulo dvoje ljudi

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski. Magla smanjuje vidljivost ponegdje na cestama u unutrašnjosti. Duž Jadranske magistrale i na cestama u gorju mogući su odroni. HAK vozačima savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama i održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Večeras od 22 sata pa do 5 sati zbog radova u tunelu Sveti Rok bit će zatvorena autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Sveti Rok i Maslenica (Rovanjska) u oba smjera. Obilazak je državnim cestama preko Gračaca i Zatona Obrovačkog (DC50 i DC54).

TEŠKA PROMETNA NESREĆA Auto naletio na pješaka u Kaštel Lukšiću, preminuo je u bolnici

Do 17 sati zbog sportske automobilističke priredbe “1. ČAVLE RALLY CHALLENGE” zatvorena je prometnica od skretanja s državne ceste DC3 na ŽC5030 - Platak - Mali dom Platak - Gornje Jelenje do DC3.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare