To je to što me zanima!

Izmjene: Martina Bienenfeld će biti nova ministrica turizma?

U HDZ-u se vode razgovori o sastavu Vlade. Sa mandatarom su u subotu razgovarali Tugomir Majdak, Davor Adžić, Martina Bienenfeld, Nada Murganić, Danijel Mileta, Goran Marić i Tomislav Ćorić
Vidi originalni članak

Od jutra u HDZ-u se vode razgovori. HRT piše da se razgovara o članovima buduće vlade, a trebali bi se nastaviti i dogovori s pripadnicima nacionalnih manjina. Dnevnik.hr javlja kako su se pojavila imena potencijalnih ministara. Tako su s sa šefom HDZ-a razgovarali ti Tugomir Majdak, Davor Adžić, Martina Bienenfeld, Nada Murganić, Danijel Mileta, Goran Marić i Tomislav Ćorić.

Nisu htjeli govoriti o detaljima kao ni predsjednik HDZ-a Andrej Plenković. Plenković je rekao da će sve biti poznati sredinom idućeg tjedna. Prema pisanjima nekih medija Martina Bienenfeld, direktorica Turističke zajednice Zagreba, mogla bi biti ministrica turizma, dok Večernji list piše da bi Bruna Esih, nezavisna zastupnica, izabrana s liste HDZ-a mogla biti nova ministrica kulture.

Esih je pak za Jutarnji list rekla kako nikada ne bi prihvatila ponudu da zamijeni Hasanbegovića. Rekla je i da joj nitko nije ni došao s tom ponudom. 

Kao moguća nova ministrica kulture spominje se i Nina Obuljen Koržinek. 

 

Idi na 24sata

Komentari 184

  • Kor - Jan - Dar 16.10.2016.

    Ne znam koliko se ministara turizma dosad promijenilo. Ali jedno znam turistička sezona i dalje traje nepuna 3 mjeseca,, (obala i zaleđe su 10 mjeseci u godini prazni),, totalna nekordinacija hrvatske poljoprivrede i turizma (turisti jedu uvoznu hranu),,,, kapaciteti i mogučnosti kontinentalnog turizma su neiskorišteni,,,,,,,,,,,,,itd,, a sam hrvatski turizam je porezno, nametima i birokracijom preopterećen. A sve nekaj sumnjam da bude drugačije bilo i sa novom ministricom,,, ili ministrom.

  • Demetra 16.10.2016.

    Stjuardesa Martina bi, nakon što je prema Bandićevim instrukcijama od Zagreba napravila seoski vašar, sada valjda pokušala i na državnoj razini. Kajgod!

  • biberrr 16.10.2016.

    Ne vjerujem da bi ova Švabica mogla dostojno zamjeniti Klimana nakon ovakve fantastične sezone. Ako je i od Plenkija,previše je!

Komentiraj...
Vidi sve komentare