To je to što me zanima!

Iznad Jadrana: Sudarila se dva aviona, poginuo je jedan pilot

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
TRAGEDIJA: Dvojica pilota su izvodili akrobacije u letu jedan iznad drugoga kada je iznenada gornjem ponestalo snage te je propao i udario u avion ispod sebe
Vidi originalni članak

Dva manja zrakoplova sudarila su se u letu iznad Jadranskog mora kod talijanskog Tortoreta . Jedan pilot je poginuo, dok je drugi uspio sletjeti samo nekoliko metara od obale i preživjeti.

POGLEDAJTE DRAMATIČNI VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Marco Ricci (47) izgubio je život u stravičnoj nesreći, a Luigi Wilmo Franceschetti (42) se izvukao samo s lakšim ozljedama, pišu talijanski mediji.

Šokirani promatrači koji su bili na plaži snimili su trenutak kada su se Ricci i Franceschetti sudarili, a oni najbliži odmah su pohitali u pomoć. Riccijevo tijelo spasioci su izvukli iz mora tri sata nakon nesreće. Potonuo je zajedno sa zrakoplovom kilometar i pol od obale.

Obojica su članovi amaterskog sportskog kluba 'Dobri momci'. Sudarili su se dok su izvodili akrobaciju jer su se spremali za nastup u Albi Adriatici. Letjeli su u formaciji jedan ispod drugoga kada je gornji avion naglo izgubio snagu, propao i sudario se s onim ispod.

Vlasti su najavile istragu.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • just looking 02.06.2015.

    važno da nije kod nas

  • spacegoddess 02.06.2015.

    auuu:(( rip

  • Galeb i ja 01.06.2015.

    Pokeaj tolikog zracnog prostora njih dva se pogodili sa malim avionima.Sucut obitelji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare