To je to što me zanima!

Iznenađenje: Novinari su ostali zaključani u Banskim dvorima

Kako je mnogo fotoreportera i novinara moralo slati snimke, izbila je prava mala pobuna, no protokol se nije obazirao na to jer je očito htio da se prvo stari i novi premijer pozdrave i odu
Vidi originalni članak

Novinari su u srijedu navečer čekali duže od predviđenog dolazak Andreja Plenkovića i Tima Oreškovića na primopredaju vlasti. Za razliku od prošlog puta, prije 10 mjeseci, nije se moglo snimiti prvo rukovanje i prvi susret starog i novog premijera, nego su oni to obavili u posebnom kabinetu.

Soba u Banskim dvorima je bila prepuna, nisu se mogli ostvariti prozori bilo je zagušljivo i vruće. No, i nakon što su se Plenković i Orešković pojavili, obavili primopredaju i dali izjavu za medije protokol je novinarima priredio još jedno iznenađenje.  Kada su krenuli izaći, otkrili su da su vrata - zaključana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako je mnogo fotoreportera i novinara moralo slati snimke, izbila je prava mala pobuna, no protokol se nije obazirao na to jer je očito htio da se prvo stari i novi premijer pozdrave i odu.

Novinari su tako nekoliko minuta pušteni da stoje iza zaključanih vrata u maloj sobici. Nakon što su vrata otvorena nastupio je pravi stampedo novinara koji su žurili izvijestiti građane o recentnim političkim događajima.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Cipelcug 20.10.2016.

    Ne mogu skontati zašto protokol nije novinarima dao raspored/plan prisustvovanja primopredaji.

  • Jozo iz Sinja 20.10.2016.

    ahahaha....

  • nusla 20.10.2016.

    nisu se mogli "OSTVARITI" prozori???!!! Očito je i uredniku koji je ovo pustio u tisak isto malo pozlilo od nedostatka kisika ( samo ne znam koji prozori se njemu nisu OSTVARILI pošto su ovakve greške postale svakodnevno "novinarstvo")

Komentiraj...
Vidi sve komentare