To je to što me zanima!

Iznenadna pijavica odnijela je krov i iščupala ogradu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U petak oko 15 sati na parkiralištu trgovačkog centra na Slavonskoj aveniji u Zagrebu zapuhao je snažan vrtlog koji je odnio krov i ogradu...
Vidi originalni članak

Bilo je vedro, ni daška vjetrića. Odjednom se digla prašina koju je vjetar vrtio u krug, poput pijavice. Iščupao je krovnu konstrukciju kućice za kolica i bacio je na ogradu plinske stanice. Ograda je iščupana iz zemlje. Srećom, nitko nije ozlijeđen, a auti nisu stradali, rekao nam je čitetalj D.D. On je u petak oko 15 sati pred trgovačkim centrom u Slavonskoj aveniji u Zagrebu snimio pijavicu.
- Moja je majka pobjegla nazad u zgradu trgovačkog centra. Ljudi koji su bili vani govorili su : "Majko mila što je ovo?" No, sve je dobro prošlo - kaže čitatelj.
U Meteo centru bili su iznenađeni snagom vjetra nakon što su pogledali snimku. Kažu da je ta vrsta mini pijavice jako rijetka a nastaje uslijed promjena tlaka, zbog velikih vrućina i ravnog prostora.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • konjina 10.07.2010.

    oče pijavica i krvi piti

  • TITTO 10.07.2010.

    . ..Ma sve će se popravit do 17.07.2010.g.-VELLE U Večernjem listu. ..

  • The Prophet 10.07.2010.

    To što je rijetko,kod nas će biti često.

Komentiraj...
Vidi sve komentare