To je to što me zanima!

Izrael gađao zgrade Hamasove vlade, ukupno ubijeno 38 ljudi

Islamistička skupina koja upravlja Pojasom Gaze, Hamas, potvrdila je kako Izrael bombardirao ured premijera Hanije, gdje se on sastao s egipatskim premijerom
Vidi originalni članak

Izraelski zrakoplovi su gađali zgrade Hamasove vlade u Gazi u subotu, među kojima i ured premijera. Vlada u Izraelu je inače odobrila mobilizaciju do 75.000 rezervista te se pripremaju za moguću kopnenu invaziju, javlja Washington post.

Islamistička skupina koja upravlja Pojasom Gaze, Hamas, potvrdila je kako je Izrael bombardirao ured premijera Ismaila Hanije, gdje se on u petak sastao s egipatskim premijerom. Osim ureda predsjednika pogodili su i sjedište policije. 

Vlasti iz Gaze izvijestile su kako je od početka zračnih udara u Gazi ubijeno 38 Palestinaca, među kojima je osmero djece i jedna trudnica. U subotu rano ujutro je pogođena vila u vlasništvu Hamasovog dužnosnika Abu Hasana Salaha te je potpuno uništena. Iako su tijekom noći zračni napadi na kratko stali, nastavili su se u subotu. 

Idi na 24sata

Komentari 79

  • user_91364 18.11.2012.

    oni ne podliježu haškom sudu,napravili su najviše zločina na svijetu i nikome ništa...

  • t b 18.11.2012.

    sta ocekivat od masona obame/antikrista...........oduvjek je izralel bio izralel ,a okot zidovski

  • laky145 18.11.2012.

    treba otvoriti novo ratiste jer nesmiju u siriju neda putin.treba rat prenest na americki kontinent pa nek osjete kako je kad im kod guzice gruva

Komentiraj...
Vidi sve komentare