To je to što me zanima!

Izraelci nastavljaju s napadima, broj mrtvih Palestinaca - 2122

Glasnogovornica izraelske vojske potvrdila je da je zrakoplovstvo izvelo 16 napada do ponoći. Iz Pojasa Gaze nije ispaljena ni jedna raketa prema izraelskom teritoriju
Vidi originalni članak

U noći na ponedjeljak poginula su dva Palestinca u izraelskom zračnom napadu u Pojasu Gaze. Palestinci tvrde kako je od 8. srpnja poginulo ukupno 2122 njihovih ljudi. Glasnogovornica izraelske vojske potvrdila je da je zrakoplovstvo izvelo 16 napada do ponoći. Iz Pojasa Gaze nije ispaljena ni jedna raketa prema izraelskom teritoriju. U izraelskim napadima uništene su dvije džamije u Beit Hanunu na sjeveru Pojasa Gaze i u gradu Gazi.

Izraelski premijer Benjamin Netanyahu izjavio je kako će operacija protiv Hamasa trajati dok se ne postigne cilj, a to može potrajati. 

U međuvremenu, Iran je najavio kako će "ubrzati naoružanje na Zapadnoj obali" kao odmazdu za slanje izraelske špijunske bespilotne letjelice koja je srušena, po Teheranu, iznad Irana.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • USSR 26.08.2014.

    Kako bi volio da sveta mati Rusija pokaže ovim masonskim državama- SAD-u i Izraelu! Vidili bi oni svoga boga, da mi je onda vidit onega Obamu kako pametuje. puuj! smrad okupatorski!

  • Ehrlich 25.08.2014.

    Stand with Izrael.

  • ferguson562 25.08.2014.

    vidim i židovi imaju adolfa ali u 21 st uz potporu cijelog svijeta dok je protif hitlera bio cijeli svijet svi će mo u pakao to je sigurno zar su židovi svete krave pa ih se svi boje i njima je dozvoljeno da ubijaju jer su u strahu od jadnih palestinaca na njihovoj zemlji, uzeti im zemlju zabraniti im kretanje ubijati ih konstantno rušiti im domove i na kraju sve sravnati sa zemljom nije više problem dali su židovi napravili zločin problem je što to civilizirane države dozvoljavaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare