To je to što me zanima!

Izravni letovi iz SAD-a će ići tri puta tjedno u Dubrovnik

Prva linija će povezati Dubrovnik i Philadelphiju.. Linija će početi s prometom u ljetnom redu letenja 2019. godine i to od 7. lipnja do 27. rujna
Vidi originalni članak

American Airlines (AA/AAL), član globalnog udruženja zračnih prijevoznika OneWorld bit će prvi američki zračni prijevoznik, koji će otvoriti direktnu liniju iz SAD-a za Hrvatsku. Prva linija će povezati Dubrovnik i Philadelphiju, javlja AvioRadar. Linija će početi s prometom u ljetnom redu letenja 2019. godine i to od 7. lipnja do 27. rujna. Na ovoj novoj liniji najavljena su tri leta tjedno.

- Ovom prigodom izražavamo zadovoljstvo objaviti da će Republika Hrvatska preko Zračne luke Dubrovnik nakon dugih 28 godina ponovno biti izravno povezana sa Sjedinjenim Američkim Državama, a zahvaljujući dugotrajnim pregovorima između Zračne luke Dubrovnik i American Airlines-a. Dubrovnik i SAD će biti povezani od 7. lipnja 2019. do 27. rujna 2019., tri puta na tjedan s američkim gradom Philadelphijom, a prometovati će najveći svjetski zrakoplovni prijevoznik „American Airlines“ - priopćili su iz Zračne luke Dubrovnik.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • iiiih 22.08.2018.

    Vau. Imamo 2018 a npr bec osijek traje oko 20 sati jer letis prvo na more pa onda sa drugim dalje. 👍

  • 21.08.2018.

    Pa i JAT-ovi avioni su tako nekako letjeli u doba Jugoslavije. Neš ti velike stvari.

  • be yourself 21.08.2018.

    Dubrovnik Philadelphia. To nema veze s nama. To je za Amere. Za nas bi bilo Zagreb LA ili Zagreb New York.

Komentiraj...
Vidi sve komentare