Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
16 komentara

Izravni letovi iz SAD-a će ići tri puta tjedno u Dubrovnik

Prva linija će povezati Dubrovnik i Philadelphiju.. Linija će početi s prometom u ljetnom redu letenja 2019. godine i to od 7. lipnja do 27. rujna

Wikipedia
Foto: Wikipedia
16 komentara

American Airlines (AA/AAL), član globalnog udruženja zračnih prijevoznika OneWorld bit će prvi američki zračni prijevoznik, koji će otvoriti direktnu liniju iz SAD-a za Hrvatsku. Prva linija će povezati Dubrovnik i Philadelphiju, javlja AvioRadar. Linija će početi s prometom u ljetnom redu letenja 2019. godine i to od 7. lipnja do 27. rujna. Na ovoj novoj liniji najavljena su tri leta tjedno.

- Ovom prigodom izražavamo zadovoljstvo objaviti da će Republika Hrvatska preko Zračne luke Dubrovnik nakon dugih 28 godina ponovno biti izravno povezana sa Sjedinjenim Američkim Državama, a zahvaljujući dugotrajnim pregovorima između Zračne luke Dubrovnik i American Airlines-a. Dubrovnik i SAD će biti povezani od 7. lipnja 2019. do 27. rujna 2019., tri puta na tjedan s američkim gradom Philadelphijom, a prometovati će najveći svjetski zrakoplovni prijevoznik „American Airlines“ - priopćili su iz Zračne luke Dubrovnik.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message