To je to što me zanima!

'Izražavam sućut Srbiji što na ulici ima poludjelog zločinca'

Na upit hoće li hrvatska diplomacija nešto poduzeti u vezi s Šešeljevim političkim djelovanjem, Pusić je samo odgovorila protupitanjem: 'Zašto bi nešto poduzeli?'
Vidi originalni članak

Mogu samo reći da izražavam sućut Srbiji, što na svojim ulicama ima poludjeloga ratnog zločinca, umjesto da sjedi tamo gdje je sjedio, i gdje treba sjediti - komentirala je u subotu Vesna Pusić poteze i izjave Vojislava Šešelja nakon izlaska iz Haaga, javlja HRT

Smatra da si to sigurno nitko ne bi poželio. 

- Vjerujem da to nema nikakvog ozbiljnog destabilizirajućeg utjecaja na Srbiju te da je za Hrvatsku važno da se Srbija drži europskog puta - rekla je. 

Na upit hoće li hrvatska diplomacija nešto poduzeti u vezi s Šešeljevim političkim djelovanjem, Pusić je samo odgovorila protupitanjem: 'Zašto bi hrvatska diplomacija nešto poduzela po tom pitanju? '.

Idi na 24sata

Komentari 221

  • KOŠULJA PLAVA 17.11.2014.

    Gospođo ministrice, ne živciraju nas Hrvate takve smiješne karikature koje su činile tolike zločine po Hrvatskoj, koji su silovali,palili i uništavali samo zato jer je netko bio Hrvat, već nas živcirate vi koji ste na vlasti i koji ne činite ništa da bi se takvi kaznili. Koliko Šešelja još šeta slobodno po ulicama i krevelji se svojim žrtvama? Vi kao ministrica bi trebali to znati i kazniti.

  • babalux 16.11.2014.

    naši šešeljići mažnjavaju dok ovaj samo laje

  • ina67 16.11.2014.

    Gospođa Pusić je jedina koja je direktna i jasna, ali za glupe nema pomoći. Protkani su mržnjom , a ne istinom .Oduvijek je bila direktna i jasna i to mnogi ne vole i pitam se zašto. Valda više vole da se laže. Gospođa Vesna Pusić ima snage i za takvo što reći, dok neki jako šute i ne prigovara im se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare