To je to što me zanima!

Izrešetali im automobil: Ubili su poduzetnika i tjelohranitelja

Slaviša Krunić je u obračunu zadobio teške ozljede vitalnih organa i prebačen je u drugi automobil kojim su ga odvezli u bolnicu gdje je preminuo
Vidi originalni članak

Banjalučki poduzetnik Slaviša Krunić ubijen je u ponedjeljak kasno navečer na svom imanju u mjestu Jablan. Ubojice su ga dočekale pred ulazom u imanje, a zatim u njegov automobil ispucali više rafala, doznaje Srpskainfo

Izvor iz istrage otkriva kako je sačekuša bila s dvije strane. Napadači su čekali da auto u kojem su bili Krunić i mladić Ž. P. uspori, a zatim su ispucali nekoliko rafala u Krunićevu Toyotu.

U razmjeni vatre ubijen je Krunićev tjelohranitelj Ž. P. i jedan od napadača čiji se identitet provjerava.

Slaviša Krunić je u obračunu zadobio teške ozljede vitalnih organa i prebačen je u drugi automobil kojim su ga odvezli u bolnicu gdje je preminuo.

U pucnjavi je ubijen i jedan od napadača, Željko Kovačević, koji odranije ima podeblji kriminalni dosje za kojim je tragala i hrvatska policija, piše Večernji list

Ubijeni Željko Kovačević ranije je zbog razbojstva osuđen na 11 godina zatvora, a odslužio je devet i pol godina. Na temelju tjeralice koju je za njim na zahtjev Hrvatske raspisao Interpol, Kovačević je bio uhićen u BiH pod optužbom za razbojstvo i pokušaj ubojstva iz 2009. godine, ali ga je sud pustio na slobodu jer je utvrđeno da ima državljanstvo BiH.

Mještani su ispričali da su oko 22.30 čuli više rafala koji su došli iz pravca obiteljske kuće Krunića.

- Bilo je pravo ratno stanje i to je trajalo minutu ili dvije. Zatim je sve utihnulo.

Susjed dodaje i kako je Krunić nedavno došao u kuću jer renovira stan u Banja Luci:

- Ubojice su ga sigurno pratile neko vrijeme.

Krunić je vlasnik više banjalučkih tvrtki, među kojima i kompanije za osiguranje "Sector Security" i lanca pekara "Žitopeka".

Iza njega je ostalo četvero djece, trojica sinova i kći, piše Avaz.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • 23.04.2019.

    Ovo je bila strasna poruka svim srbima koji izjave da su Bosanci i Hercegovci i koji nece da placaju reket vladajucoj stranci.Zalosno.Teski kriminalci sa optuznicama koji su trebali da budu u zatvoru setaju slobodno i zastrasuju normalnog covjeka,ovaj ubijeni kriminalac je trebao vec davno i da lezi u zatvoru u Hrvatskoj a da ne govorim o presudama u BiH.

  • Leo Archibald 23.04.2019.

    Kad nisu u ratu s nikim onda se medusobno ubijaju

  • tm87 23.04.2019.

    Ovo je političko ubistvo od strane genocidaša iz RS..Čovjek je bio otvoreni protivnik politike Dodika i njemu sličnih i nije podlijegao njihovim utcijama i zbog toga je i skončao ovako pa sad sami shvatite zašto su mu trebali tjelohranitelji..Ima te i snimak njegovog gostovanja na FACE TV pa pogledajte..

Komentiraj...
Vidi sve komentare