To je to što me zanima!

Izrezala se i lagala policiji da su je napali neonacisti?

Zürich: Paula Oliveira (26) ispričala je policiji kako su je napali na željezničkom kolodvoru i izrezali po trbuhu. Nakon toga je navodno pobacila blizance
Vidi originalni članak

Paula Oliveira (26) ispričala je policiji kako je u ponedjeljak navečer na željezničkom kolodvoru u Dubendorfu, kraj Züricha, nazvala majku u Brazil. Razgovarale su na portugalskom, a zbog toga su je navodno napala tri neonacista. Jedan od njih je na vratu imao kukasti križ. Odvukli su je na osamljeno mjesto i cijelo tijelo joj izrezali nožem. Na natkoljenicu i trbuh su joj urezali slova SVP, odnosno kraticu Nacionalne, konzervativne švicarske narodne stranke. Hitna ju je kasnije odvezla u bolnicu u Zürichu. Paula je kazala i da je bila trudna tri mjeseca, a trebala je roditi blizance. Nakon napada je pobacila u zahodu na kolodvoru. Njezin otac, odmah je stigao u Švicarsku u posjet kćeri koja radi kao odvjetnica za dansku tvrtku.
- Ima ozljede po licu, vratu, rukama, nogama. Ima preko 100 rana - rekao je otac Paulo Oliveira novinarima.  Zbog incidenta je Brazil zatražio od Švicaraca da istraga bude transparentna i temeljita. No, švicarska policija je u petak izvijestila da se Brazilka možda sama izrezala, a potvrdili su da nije bila truda. Slučaj još istražuju. Nije poznato zašto je djevojka lagala.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • virusica 14.02.2009.

    Od čega joj stomak ako nije bila trudna? Prejela se?

  • classic 13.02.2009.

    Zamisli ti preokreta događaja......

  • zdtaja 13.02.2009.

    O čemu vi svi pričate? Zar ne vidite da je cura to možda izmislila?

Komentiraj...
Vidi sve komentare