To je to što me zanima!

Izveo lavove u šetnju, napali ga i izjeli, nije mu bilo spasa

Od incidenta lavovi, odnosno dvije lavice, su smještene u drugi dom za divlje životinje i očekuje se da će u nekom trenutku biti puštene u divljinu, a već su jednom ubile čovjeka
Vidi originalni članak

Jedan od najpoznatnijih južnoafričkih konzervatora West Mathewson je umro nakon što su ga napala dva bijela lava dok ih je vodio u šetnju. Njegova supruga, koja ga je pratila u automobilu im je pokušala odvući pažnju, ali bilo je prekasno. Mathewson je vodio popularni safari dom Lion Tree Top Lodge, u regiji Limpopo.

Od incidenta lavovi, odnosno dvije lavice, su smještene u drugi dom za divlje životinje i očekuje se da će u nekom trenutku biti puštene u divljinu.

Ova tragedija se dogodila nakon što je jedna lavica postala agresivna prema drugoj, a zatim se okomila na Mathewsona, javlja BBC. Njegova obitelj kaže da je napad vjerojatno posljedica grube igre dviju lavica, koja se pretvorila u agresivni sukob.

Mathewson ih je inače spasio iz rezervata za lov, gdje su služile kao mamac lovcima, te za parenje. Obje su cijelo vrijeme dosad boravile blizu njegovog safari doma, a navodno su prije tri godine ubile muškaraca u susjedstvu, nakon što su probile ogradu i izašle iz doma.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • maxim m 28.08.2020.

    ae odvea lavove na ručak...

  • K.I.M.Y 28.08.2020.

    Ne znam šta je ovdje čudno, divlje životinje su napale čovjeka i ubile ga. Zamisli. A šta je mislio, da će se okrenuti na leđa da ih mazi i miluje 🙄 divljim životinjama je mjesto u prirodi, u divljini!

  • Puno volim Hrvatsku 28.08.2020.

    To je pravi vlasnik, dao je cijeloga sebe da ih nahrani.

Komentiraj...
Vidi sve komentare