To je to što me zanima!

'Izvješće ne znači da Hrvatska nije spremna za ulazak u EU'

Glasnogovornik EK Peter Sano objasnio je kako područja na kojima Hrvatska još mora poraditi predstavljaju radni dokument za Hrvatsku za sljedeće mjesece
Vidi originalni članak

Glasnogovornik Europske komisije Peter Sano u ponedjeljak je u Bruxellesu izjavio kako činjenica da je EK u posljednjem izvješću navela nekoliko područja na kojima Hrvatska još treba poraditi ne znači da nije i neće biti spremna za članstvo 1. srpnja 2013., prenosi Jutarnji list. Objasnio je kako navedena područja predstavljaju radni dokument za Hrvatsku za sljedeće mjesece. Podsjetio je i kako je hrvatski pristupni ugovor do sada ratificiralo više od polovice zemalja članica. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • baldrick_1 16.10.2012.

    Opet su počeli - pa jeste, pa možda i niste, ali ako niste ne znači da jeste, iako bi mogli. ako biste htjeli... Ma dajte, prljavi europejci! Vi samo mičete konce naše marionetske vlade, i prisiljavate je na sve veće i veće ustupke, dok ne postanemo kolonija gmazova. Na najboljem smo putu. Milanović, Čačić, Linić i Pusićka su raskrčili i najneprohodnije dijelove tog pogubnog puta. Duše prodane!

  • MayStar 16.10.2012.

    Al zato smo za članarine EU spremni da ne možemo biti spremniji.

  • rakija1982 16.10.2012.

    isti Otto Barić

Komentiraj...
Vidi sve komentare