To je to što me zanima!

Izvješće nove istrage: Benedikt XVI. znao je za zlostavljanje djece, ali na to nije reagirao

Istraga u Njemačkoj pokazala je kako je bivši papa Benedikt XVI. znao za četiri slučaja zlostavljanja djece dok je bio nadbiskup u Münchenu. Dva su bila tijekom njegovog mandata
Vidi originalni članak

Istraga u Njemačkoj utvrdila je kako je bivši papa Benedikt XVI. propustio reagirati na zlostavljanje četvero djece dok je bio nadbiskup u Münchenu. Tu poziciju je obnašao je 1977. do 1982. 

Kako javlja BBC, bivši papa odbacio je te optužbe, no u novom izvješću stoji kako su mu rekli za zlostavljanje djece, no on nije na to reagirao. 

PREMINUO BIVŠI PAPA Papa Benedikt u Zagrebu prije 11 godina: Poklonio se Stepincu i poručio 'Hrvati, slavite obitelj'

- Dva slučaja bila su tijekom njegovom mandata. U oba slučaja su počinitelji ostali aktivni u Crkvi - rekao je odvjetnik Martin Pusch. 

Benedikt XVI. prvi je papa u zadnjih 600 godina koji je napustio tu poziciju 2013. godine

Idi na 24sata

Komentari 56

  • prokurator 20.01.2022.

    danas su svima puna usta "globalizacije", a prva globalistička trans-nacionalna organizacija (i to ne-transparentnog tipa) je katolička crkva.

  • Manchester 09 20.01.2022.

    Ma daj te molim vas da oni vole djecake…kakve su to gluposti poslije 1000g natezanja djecackig guzova.

  • _BOOB_s 20.01.2022.

    ajmo znanost..... pedofilija je silovanje male djece - koja na isti odnos nisu pristala.crkva je samo paravan za pedofiliju, pljackanje i opcenito zlo. za pocetak, cijelu svoju filozofiju temelje na širenju straha i širenju laži. na njihovu srecu, vecina covjecanstva je nedovoljno pametno da prozre te njihove laži i tako su dobili svoju vojsku koja ce ih braniti bez obzira na cinjenice. ljudi su glupi i popušili su najvecu foru ikad smišljenu, jer da nisu ne bi i dalje lizali oltare, davali im pare i, što je još najgore - svojevoljno im slali svoju djecu na indokrinciju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare