To je to što me zanima!

Izvučen drugi najveći jackpot u povijesti SAD-a: 636 milijuna $

Sretnik se još nije javio: Ako se nitko ne javi i ne zatraži osvojeni dobitak, nagradni fond prebacit će se na petak i u novom izvlačenju iznosit će 950 milijuna dolara
Vidi originalni članak

Sinoć je izvučen drugi najveći jackpot u povijesti SAD-a, a iznosi vrtoglavih 636 milijuna dolara! Dobitne brojeve 8, 14, 17, 20, 39, i 7 u lutriji znakovitog naziva MegaMillions zaokružio je sretnik iz kalifornijskog San Josea čije ime, naravno, nije otkriveno javnosti, piše Reuters.

Iz lutrije su izrazili zadovoljstvo te napomenuli kako će dobitniku, ako se odluči na isplatu u gotovini, a ne na isplatu u ratama sljedećih 30 godina, odmah biti isplaćeno samo ''pola'' iznosa, odnosno 341 milijun dolara.

Ako se pak nitko ne javi i ne zatraži osvojeni dobitak, nagradni fond prebacit će se na petak i u novom izvlačenju iznosit će 950 milijuna dolara.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • adrijana_volim_te 19.12.2013.

    Ja da sam dobio ove pare kupio bih ostrvo negdje u blizini Visa , napravio catrnje za vodum kucu m ostrvo ogradio , ostavio sebi par milijuna za zivot tj hranu a ostalo bih poklonio obiteljima kojima je to potrebno, uzeo bih sebi recimo 10 milijuna da imam da zivim do kraja zivota, ostalo nek ide u humanitarne svrhe.

  • Žarko Muć 18.12.2013.

    Pa sta ovo onda zapravo znaci,da osoba ima 3-4 dana da se javi ili propade dobitak?

  • Petar Adamović 18.12.2013.

    Sad će Linić tražiti da nam posudi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare