To je to što me zanima!

J. Kosor: Kukurikavci jedno govore, drugo misle, treće rade

Kada bi oni jasno rekli što će napraviti nitko za njih ne bi glasovao, uvjerena je premijerka Jadranka Kosor, koja tvrdi kako je HDZ otvoreno rekao što će raditi
Vidi originalni članak

Predvođeni prvom na listi u V. izbornoj jedinici Jadrankom Kosor, HDZ je u Požegi u ponedjeljak imao predizborni skup. Predsjednik požeško-slavonskog HDZ i četvrti na listi, Franjo Lucić, izrazio je zahvalnost predsjednici Kosor što je kao premijerka omogućila da se u županiji ostvare brojni projekti koji su bili najavljivani, a što će biti zalog još jedne pobjede stranke u ovoj županiji.

- Idemo po devetog zastupnika u V. izbornoj jedinici - kazao je Petar Čobanković, drugi na listi HDZ-a koji je na prošlim izborima u ovoj izbornoj jedinici dobio osam kandidata.

Predsjednica Kosor, prekidana skandiranjem “Pobjeda”, obrazložila je koje su razlike između programa HDZ-a i Kukuriku koalicije najavljujući da će pobjedu na izborima posvetiti Franji Tuđmanu i braniteljima.

- Najveća razlika između naših programa je u tome što mi otvoreno govorilo o tome što ćemo raditi, a oni jedno govore, drugo misle, a treće rade. To proizlazi iz suprotstavljenih mišljenja njihovih čelnika o bitnim stvarima za Hrvatsku. Mi jasno kažemo da nećemo uvoditi nove poreze, smanjivati prava branitelja, porodiljne naknade i dječji doplatak, a oni kažu da će prvo razgovarati s braniteljima da vide što im treba, a onda će odlučiti. Nitko tko se u Hrvatskoj ozbiljno bavi politikom ne može ne znati što braniteljima treba i što za njih treba još učiniti. Kada bi oni jasno rekli što će napraviti nitko za njih ne bi glasovao - kazala je Kosor.

Dodala je da HDZ neće prodavati HEP, što će prema najavi Slavka Linića u slučaju pobjede učiniti Kukuriku koalicija, što će dovesti do poskupljenja struje.

Idi na 24sata

Komentari 137

  • user_32967 24.11.2011.

    HDZ = SDP, ciljevi su isti... nagurati nas u EU ko što ima nalaže inozemni vladar i bankarski lobi. nadam se da je ovo svima jasno. Kao i republikanci-demokrati u americi, posvuda postoji polaritet glavne dvije stranke da ljudima daju privid da mogu napraviti drastičnu promjenu. CILJEVI SU ISTI! Uvaliti nas u EU da političari imaju europske plaće, a EU neka nas cica do kosti, poput krpelja.. Nikad se narod neće opametiti jer zazire od obrazovanja, a barem je to sad jeftino i zove se google. Glasajte za bilokog drugog osim ove dvije opcije!

  • vox populi 24.11.2011.

    Gospođo Jadranka samo naprijed imaš našu bezrezervnu podršku,a ovi lajavci po(crvenim) portalima laju a karavane prolaze, a nadam se da će i naši ? mediji doći na red pa da vidimo tko stoji iza njih tko su stvarni vlasnici,s kakvom čistočom novca su došli do njih i na kraju po čijim interesnim nalozima blate sve u ovoj državi što je nama svetinja...a narod je takav ako ti tri puta kažu da si pijan valjaj se...

  • cimby 24.11.2011.

    A hdz-ovci : kad govore lažu , kad misle , ne misle(jer nemaju čim) a kad rade kradu !!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare