To je to što me zanima!

J. Kosor: Na Kirinovu ostavku nemam što dodati

Potpredsjednica Vlade nije željela komentirati ostavku ministra unutarnjih poslova Ivice Kirina i kako je ostavka utjecala na kredibilitet Vlade
Vidi originalni članak

Kosor smatra da su nadležna ministarstva i druga tijela dobro odreagirala na informaciju o Markačevom sudjelovanju u lovu, kao i na nalog Haaškog suda o njegovu uhićenje, pri čemu je krajnji rezultat bila Krinova ostavka.
Kad su u pitanju Vladina jamstva za obranu sa slobode generala Mladena Markača ona, prema riječima potpredsjednice Kosor, i dalje vrijede, kao i za ostalu dvojicu generala - Ivana Čermaka i Antu Gotovinu.
 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mayhem26 01.01.2008.

    A tko nju uopče sta pita osim vas novinara?Glupa SUZANA.

  • loptica 31.12.2007.

    kak da ne , a kako to da novinari ne komentiraju dodjelu krompira godine u emisiji Špica. Kirin glasnogovornik javno pred kamerama Petrekoviću daje vizitku koju treba staviti u vozačku \" kako bi ga možda kaznili ako ga zaustave\" Znači tako oni djele vizitke i u te svrhe. Baš ljepo da i mi smrtnici to znamo. sam čudi me da je vama novinarima to promaklo. Petrekoviću očito nije jer se brzo riješio te vizitke i to ponovno javno i pred kamerama.

  • vemi 31.12.2007.

    Suzi, a da zaplačeš?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare