To je to što me zanima!

'Ja ću šetati, a i poljubiti svoju Vesnu pa neka 'popijem' kaznu'

Zagrebački gradonačelnik rekao je da neće zatvarati Jarun i Bundek te pozvao sve da što više vremena provode vani, uz mjere opreza. No, ako se žele poljubiti - neka se poljube
Vidi originalni članak

Bilo bi pošteno da se onima koji je zabranjen rad osiguraju prosječne plaće u Hrvatskoj, rekao je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić na konferenciji za novine. Najavio je kako će glasati za taj prijedlog u Saboru. 

Zagreb je nabavio još jedan stroj za brzu detekciju korona virusa. Broj pozitivnih uzoraka u Zagrebu je sve veći, kao i sve veći broj ljudi u karanteni. Iz Stožera Grada Zagreba poručili su da i oni, kao i brojni drugi gradovi u Hrvatskoj, imaju organiziranu psihološku pomoć. 

- ZET je poduzeo sve mjere za zaštitu putnika i radnika. Nabavili smo sva sredstva i zaštitili vozače, kontrolore, prodavače... Svi su dobili zaštitne maske i rukavice. Vozila se dezinficiraju tri puta dnevno, a najjače navečer kad se vrate na okretišta. Reduciran je vozni red jer su nam vozila prazna i nema potrebe - poručili su. 

Pozvali su i sve građane da se drže svih mjera. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rekao je i da neće zatvarati Jarun i Bundek i pozvao sve da što više budu na tim mjestima, no upozorio da drže dva metra razmaka. 

- A vi mlađi koji se volite ljubite, ljubite se. Poljubit ću i ja svoju Vesnu, neka "popijem" kaznu, ali to je jače od mene - rekao je. No, dodao je kasnije da se ipak samo našalio. 

Idi na 24sata

Komentari 172

  • Baketin 22.03.2020.

    Neozbiljan, treba ga smjeniti i doviđenja.

  • Memphis_ZG 20.03.2020.

    Cuga poskupljuje sta ce Vesna rec?

  • wooly 19.03.2020.

    Koji lik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare