To je to što me zanima!

'Ja sam zadovoljan i sretan, nema nikakvog nezadovoljstva'

Nikada i nisam bio. Niti sam se kandidirao, niti sam mislio biti predsjednik kluba zastupnika u Hrvatskom saboru, rekao je u ponedjeljak Milijan Brkić
Vidi originalni članak

Ja sam, ako me pitate za moje stanje duha, jako zadovoljan i sretan. Danas evo napokon imamo mandatara. Mandatar je predsjednik stranke gospodin Plenković, napokon ćemo početi raditi, formirati Vladu. Tako da nikakvog nezadovoljstva nema. Nikada i nisam bio. Niti sam se kandidirao, niti sam mislio biti predsjednik kluba zastupnika u Hrvatskom saboru, rekao je u ponedjeljak Milijan Brkić za Dnevnik.hr. Rekao je i da s Plenkovićem imaju tijesnu suradnju.
-  Čovjeka ima i kompetencije i znanja i iskustva i sigurno je da će uspješno i kvalitetno raditi taj posao - rekao je Brkić. 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Snygging 11.10.2016.

    Normalno da si zadovoljan jer da je ovo prava država davno bi bio u zatvoru zbog prevare i pljagijata, imao poništenu diplomu, morao vratiti novce dobijene radeći na poziciji za koju nemaš naobrazbu, izgubio bi funkcije u stranci i bio izbačen iz iste itd.itd... ali pošto je ovo sve drugo a ne pravna država, ti i masa drugih uhljeba, lažnjaka i onih sa kupljenim diplomama u BiH, možete vedriti i oblačiti i biti sretni i zadovoljni.

  • 11.10.2016.

    Jesi jesi. U tebe iman najvise povjerenja.

  • ina67 11.10.2016.

    Najgore u ovoj izjavi je da mora sam sebe uvjeravati u nešto što je mislio da se ne može dogoditi. A da ne govorimo o njegovim biračima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare