To je to što me zanima!

'Jackie, jesi tu?': Biden u publici tražio članicu Kongresa koja je poginula u prometnoj nesreći

Republikanska članica Kongresa Jackie Walorski poginula je u prometnoj nesreći 3. kolovoza ove godine. Pomogla je organizirati konferenciju o borbi protiv gladi na kojoj ju je Biden sada pokušavao pronaći
Vidi originalni članak

Američki predsjednik Joe Biden najstariji je čovjek na toj dužnosti u američkoj povijesti, a kritičari ne propuštaju priliku za istaknuti njegove brojne lapsuse koje pripisuju njegovoj dobi.

POGLEDAJTE SNIMKU Biden je šokirao sve na govoru učiteljima: 'Imala je 12, a ja 30'

Biden se ovoga puta našao na meti kritika nakon što je u publici na konferenciji o borbi protiv gladi pokušao pronaći članicu Kongresa Jackie Walorski. Walorski je bila jedna od organizatorica konferencije i vjerojatno bi joj prisustvovala da nije poginula u kolovozu ove godine u prometnoj nesreći.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Jackie, jesi li tu? Gdje je Jackie? Mislio sam da će i ona biti ovdje - izjavio je zbunjeno Biden s govornice, prenosi Bloomberg.

Walorski je poginula u teškoj prometnoj nesreći u saveznoj državi Indiani zajedno s još dvoje članova svog kabineta. Povodom njene tragične smrti Biden je objavio priopćenje u kojem navodi kako su on i prva dama Jill Biden ''šokirani i tužni'' zbog njene smrti. Biden je tada rekao kako se nije uvijek slagao s republikankom Walorski, ali kako je bila izrazito cijenjena zbog svog rada i zalaganja.

NOVI GAF Biden u govoru o holokaustu pomiješao riječi "čast" i "užas"

Glasnogovornica Bijele kuće Karine Jean-Pierre pokušala je opravdati Bidenov lapsus, kazavši kako je predsjednik imenovao članove Kongresa zaslužne za organizaciju konferencije te kako mu je prva naum pala Walorski zbog svog zalaganja za problem gladi i pretilosti.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • Purger-Dinamo 29.09.2022.

    Nisam ni sumnjao da mi necete obrisati komentar. Istina često pogađa, a svi koji su pod financijskim špricama Schwaba i Co, moraju po njihovom. Hvala na obrisanom komentaru,koji nije nikoga uvrijedio....tako se radi u novoj i modernoj demokraciji...iako je jasno što znači riječ demokracija i od kuda potječe.

  • 29.09.2022.

    HAHAH dok se ne usere na govornici nije obavio posao lik vodi najjacu drzavu na svijetu u polusvjesnom stanju ,,,jos je sve i dobro

  • Ja sam sam 29.09.2022.

    Ovaj će lutak pokvariti mnogo toga

Komentiraj...
Vidi sve komentare