To je to što me zanima!

Jacky Chan stigao u Šibenik: Biciklom je prošao 40.000 km

Čitao sam knjige o putovanjima svijetom, o njegovoj nevjerojatnoj ljepoti i uvijek sam, na ovaj ili onaj način, želio proputovati planet, kaže ovaj biciklist s Tajvana
Vidi originalni članak

Biciklist Jacky Chan (40) s Tajvana stigao je u Šibenik. Dosad je prošao 40.000 kilometara i vidio oko 60 zemalja. Jacky Chan je svoje putovanje počeo u lipnju 2015. godine na Aljasci od kuda je krenuo prema Južnoj Americi te je avionom doletio u Europu. Daljnji put nastavlja prema Turskoj.

Jacky ima slično ime kao slavni hongkonški glumac, a postao je ‘zvijezda’ u mnogim gradovima, posebice manjim.

- Čitao sam knjige o putovanjima svijetom, o njegovoj nevjerojatnoj ljepoti i uvijek sam, na ovaj ili onaj način, želio proputovati planet. Inače sam po struci inženjer i radio sam u elektroničkoj industriji te sam uštedio nešto novca za početak. No, to naravno nije dovoljno za život na cesti pa se snalazim. Spavam kod dobrih ljudi, neki mi daju novac, neki hranu, a nerijetko stanem kraj ceste i prespavam u šatoru - rekao je Chan za Šibenskiportal.

U zadnje dvije i pol godine na putu je potrošio oko 250 dolara. Cilj mu se vratiti kući u Tajvan, objaviti knjigu o svojim dojmovima i ohrabriti ljude da ispune svoj san.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 06.12.2018.

    bravo čovjek ima čeličnu volju

  • šargopirgasta 06.12.2018.

    Jacky Chan. Hahahah

  • binz_hearse 06.12.2018.

    Tih 250$ je sve potrošio na kremu protiv hemeroida

Komentiraj...
Vidi sve komentare