To je to što me zanima!

'Jadno je kopati mi po Facebook profilu, pušku imam za miševe'

Prijavili su me zbog legalne zračne puške koju nisam držao u ormaru. Stajala je na stepeništu jer mi treba zbog štetočina, miševa i puhova, rekao je Marko Pupić Bakrač
Vidi originalni članak

Objava o kineskom ražnju se odnosi na političke previranja u HDZ-u, a mene se uhićenjem pokušava politički utišati. U toj objavi nije bilo ni p od prijetnje, a to što mi se prekopava Facebook je jadno. Nemam  povijest nasilja i nisam nasilnik, Marko Pupić Bakrač, oporbeni vijećnik Akcije mladih u Zadru.

VIJEĆNIK ZARADIO PRIJAVU Pupić Bakrač pušten iz policije

-  Prijavili su me zbog legalne zračne puške koju nisam držao u ormaru. Stajala je na stepeništu jer mi treba zbog štetočina, miševa i puhova.  Sad me se proglašava i teroristom zbog zračne puške i sve je napravljeno da mi se pretražuje kuća i da me se zastraši. Sve je to u režiji HDZ-a,  najveće su zlo ove države jer institucije sistema drže pod svojom kontrolom - rekao je i dodao da u isto vrijeme na njegove prijave kao vijećnika i kao stručne osobe  - inspektora institucije ne reagiraju, dajući kao primjer prijave za manipulacije u energetskoj obnovi kuća.

VIDEO: PRIJETIO ŽUPANU LONGINU? Vijećniku u Zadru pretresli kuću zbog objave na Fejsu: 'Poslali mu policiju zbog starog statusa'

Marko Pupić Bakrač pressicu je održao ispred zgrade državnog odvjetništva i policije u Zadru, nakon što je jučer bio uhićen i prijavljen za prijetnju zadarskom županu Božidaru Bobiju Longinu. Prijavljen je zbog prijetnje i prekršaja nepropisnog skladištenja lovačke puške.

UPALA MU POLICIJA Pretresaju kuću zadarskog vijećnika: Navodno je županu Longinu prijetio na Facebooku

Prijetnju je počinio postom na društvenoj mreži od  8. listopada "Političaru, dužnosniku, HDZ-ovcu sa psećim nadimkom sprema se kineski ražanj" . 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • lolita 29 23.10.2020.

    hdz ovci nas stalno podsjecaju kako nam je bilo u mraku komunizma a oni su gori od udbe!! onu novinarku su na poslu maltretirali, vaso postao savjetnik ljudima kako tuziti medije ipak je dobio preko sedamdeset tisuca kuna od tuzbi!! novinari su ga uvrijedili i ugled mu okaljali kad su pisali istinu!

  • crna mačka 23.10.2020.

    A za mušice?

  • 23.10.2020.

    Ovo je stvarno prejadno. I njegova objava /ipak je to omalovažavanje drugog "s psećim nadimkom" i "kineskim ražnjem"/ može neuke ljude dovesti u zabludu - koliko ljudi zna što znači "kineski ražanj". A prejadno je i od HDZ-a, oni koji su mu poslali policiju zbog tog statusa, sigurna sam milijun posto, znaju što znači ova fraza. Sve u svemu, jadni oboje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare