To je to što me zanima!

'Jadranka je bila lijepa, a bila je i pratilja Miss ljeta'

Mještani Lipika kažu da je Jadranka Kosor kao mlada voljela ples, pjevanje, poeziju i motore, a školski kolega kaže da je bila pametnija od ostalih
Vidi originalni članak

Kolegama iz razreda koji su lošije učili Jadranka je davala da prepišu. Bila je nekako pametnija od nas ostalih učenika. Često se igrala s nama, trčali smo uokolo, igrali se skrivača, ali nepodopštine Jadranka nikad nije radila. Ona je bila učiteljsko dijete, majka joj je predavala hrvatski jezik u osnovnoj školi, pa se uvijek držala na nekoj distanci. Imala je smisla za književnost i poeziju. Pisala je lijepe sastavke o svojoj majci, proljeću..., prisjetio se bivši načelnik Lipika Marino Zanetti svoje školske kolegice Jadranke Kosor. S njom je išao u osnovnu školu. Kosor se rodila u Pakracu jer Lipik nije imao rodilište. Osnovnu školu Jadranka Kosor završila je u rodnom gradu, a gimnaziju u Pakracu.
- S Jadrankom sam napravio prve plesne korake. U kavani smo zajedno učili plesati engleski valcer i tango. Obožavala je ples, bila je talentirana plesačica sa stilom, a imala je i sluha za pjevanje. Bila je prelijepa djevojka. Na lipičkim bazenima, krajem šezdesetih godina, izabrali su je za prvu pratilju Miss ljeta. Tada je bila gimnazijalka - dodao je njen školski kolega. Njegov brat Silvestar Jadranku je učio voziti motor.
- Imao sam stari Tomos. Držao bih motor odozada da ne padne. Bio bih ponosan da Jadranka bude premijerka, posebno ako nešto i učini za svoj grad. Zaboravila nas je - rekao je Silvestar Zanetti.

SUMNJAM DA ĆE NAS SPASITI
Ne znam kakva će biti premijerka jer za tu funkciju treba biti puno sposobniji i odlučniji od Kosorice. Ne vjerujem da će nas izvući iz krize, smatra vlasnik doma za starije u Lipiku Mišo Straga.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • elizabetha 09.07.2009.

    bila je lijepa......BILA I šta bi sad trebali joj se klanjati što je bila Miss ljeta Kakv je to izbor za miss hahaha...očito je bila sama i nije bilo drugih kandidatkinja pa eto...hahahaha... Eto Miss ljeta,žena sa stavom sad premijerka... TO se traži to...kako da ove druge missice nisu profitirale u politici...hm hm

  • tajnamoja 03.07.2009.

    Prestanite brojat krvna zrnca, svakom bi se dalo ponešto izbrojati.

  • MaliLuka 03.07.2009.

    Ne samo Četnikuša (namjerno "Č") nego i aktivna članica SKJ-pokret za jugoslaviju, ima dva propala braka( a ministrica obitelji) ima toga još ali o tome drugi put.

Komentiraj...
Vidi sve komentare