To je to što me zanima!

Jadranka Kosor i modnim detaljem najavila 'čistku'?

Premijerka Jadranka Kosor došla je na sjednicu Vlade u crnom kostimu koji je ukrasila sa zlatnom metlom i crnom ružom. Poručuje li ona nešto?!
Vidi originalni članak

Koliko je premijerka Jadranka Kosor odlučna u svojoj politici pokazala je danas na sjednici Vlade i neobičnim modnim detaljem - zlatnom metlom. Kome je točno Jadranka Kosor poručila da se sprema 'čistka', ne znamo! Čini se da ima dosta kandidata i da se premijerka odlučila na proljetno spremanje i prije prve visibabe. Zlatna metla virila je ispod crne ruže na crnom kostimu dok je na sjednici Vlade najavila prvu aukciju na kojoj će se dijeliti krediti za pomoć gospodarstvu. Dodala je kako na pomoć ne mogu računati oni koji se bave točenjem pića, klađenjem i kockanjem.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ZumZumZg 29.01.2010.

    Jaca tjera MODU, svaki dan nove perlice, dijamantici oko vrata i na usima, novi kostimici, ali treba stedit zar ne! ali ima se!! Mozda je brosom htjela porucit autoironicno kako je i ona za jedan dobar potez metlom u smece!

  • livioantol 29.01.2010.

    Može ona pričati i cinićki se smijati ali kad govori guta gnedle to je loš znak, jer i ona sama nezna što radi, treba njih maknuti, demokracija bira demokracija ruši.

  • boww 29.01.2010.

    jadranka a što je sa seljacima?ljudi nemaju za kruh.opet če blokade.

Komentiraj...
Vidi sve komentare