To je to što me zanima!

Jadranka Kosor tvrdi: U HDZ-u nema razdora, jedinstveni smo

O najavama o podizanju PDV-a na 25 posto Kosor je rekla kako je taj potez najbolje opisao IDS-ov Damir Kajin koji je rekao kako bi Jadranki Kosor za to ''iskopali oči''
Vidi originalni članak

Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor je za Dnevnik 3 HRT-a rekla kako će HDZ biti protiv privatizacije i prodaje HPB-a i Croatia osiguranja koje je najavio ministar financija Slavko Linić. Kosor je rekla kako su takve najave očito nastavak modela koji je SDP imao 2001. do 2003. godine. O najavama o podizanju PDV-a na 25 posto Kosor je rekla kako je taj potez najbolje opisao Damir Kajin koji je rekao kako bi Jadranki Kosor za to ''iskopali oči''. 

Rekla je i kako će se unutarstranački u HDZ-u održati tijekom godine. Navode da su joj neki istaknuti članovi stranke okrenuli leđa nije željela komentirati. Istaknula je da možda samo nekoliko ljudi želi prostor za sebe, ali da je HDZ jedinstven što su, kaže, pokazali i na godišnjici osnutka splitskog ogranka stranke. 

Idi na 24sata

Komentari 87

  • polo60 10.01.2012.

    mislim da će mnogi od nas požaliti za jadrankom nisam njezin fan ali gospodin linić koji je pljuvao po njoj non stop kako je zapoćeo svoju vladaviinu tako je mogao bilo tko od nas a sada ne smijemo niti komentirati jer se to mora a onda se nije moralo zaista komiš

  • dubrovnik1 10.01.2012.

    vi očito ne možete bez jadranke, samo da znate ona vrijedi više od cijele kukavićke vlade., mislim kukurikuuuuuuuuu!!!!!!!!!

  • JerkoKC 10.01.2012.

    Nema razdora,al nema ni cupkanja ni osmjeha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare