To je to što me zanima!

Jadranka Puž iz spota nije Olga Zec, nego Olga Vuk

Umirovljenica Olga Vuk (76) snimila je spot za SDP jer ima malu mirovinu, ali i zbog mladog Zorana Milanovića za kojeg kaže da je promjena
Vidi originalni članak

Pravo ime “glumice” koja je u SDP-ovu spotu tumačila kumicu s placa Jadranku Puž nije Olga Zec, nego Olga Vuk. Umirovljenica, koju je preko noći proslavio SDP-ov spot, štićenica je staračkog doma u zagrebačkome Maksimiru, a rodom je iz Ludbrega.
U domu stanuje već 15 godina i sustanarima se nije hvalila da je snimila spot za SDP.  Ovo nije prvi put da se našla pred kamerama. Statirala je prije dvije godine, na preporuku prijateljice. Bila je u “Kazalištu u kući”, reklamama i ispred Big Brother kuće. Na taj potez nije se odlučila iz hobija nego radi mirovine od svega 1093 kune.
- Prijateljice su oduševljene spotom. Kažu da izgledam super, kao da imam 50 godina - kazala je Olga Vuk za Večernji list. Koliko je zaradila glumeći u spotu, navodno niti ne zna, a novac još nije sjeo na njezin račun. Tvrdi kako nikad nije inzistirala na skrivanju iza pseudonima Jadranka Puž. Snimanje je trajalo šest sati, a tigar ju je toliko očarao da ju je redatelj upozoravao da mu se previše ne približava. Iako misli kako bi mogla snimiti spot i za HDZ, Olga će ipak glasati “za onoga za koga je vršila kampanju”. Na taj korak odlučila se i zbog Zorana Milanovića.
- On je mlad, a treba malo i promjena - kaže.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • abatenoj 22.11.2007.

    Niko je kovač svoje ali i naše sreća

  • Snow White 21.11.2007.

    @ Ivana ST ..kovac odi i pusti nas na miru jer nemas pravo glasat... MI IDEMO DALJE BEZ \"ADZ\"-a!!!!

  • Elio 21.11.2007.

    je nije ni olga vuk nego se zove olga Lisica

Komentiraj...
Vidi sve komentare