To je to što me zanima!

'Jahači apokalipse u pohodu na Slavoniju donose glad i bolest'

Ministar gospodarstva Tomislav Panenić potpisao je ugovore s INA-om i kanadskom tvrtkom Vermilion Energy koje su zajedno dobile pet polja u koncesiju
Vidi originalni članak

Stipe Petrina u svom je dramatičnom stilu na društvenim mrežama komentirao potipisvanje ugovora o koncesiji za istraživanje nafte u Slavoniji. 

Ministar gospodarstva Tomislav Panenić potpisao je ugovore s INA-om i kanadskom tvrtkom Vermilion Energy koje su zajedno dobile pet polja u koncesiju. 

- Četiri jahača apokalipse u pohodu na Slavoniju

Prvi jahač Tihomir Orešković nije došao na na bijelom konju, ali svakako je "osvajač" koji ima misiju podrediti nas stranim interesima.

Drugi jahač Tomislav Panenić ima za cilj uništi mir na slavonskoj zemlji, nastaviti rat kojeg je započeo prvi jahač u interesu korporacija a na štetu domaćeg čovjeka

Treći jahač Ivan Vrodljak koji će već odlukama prijašnje vlade pokorenoj Slavoniji donijeti glad i bolest. U ruci drži vagu kao znak hrane koju mjereći oduzima i uništava. Jaše govoreći: "Jednu hrpu pšenice za groš, tri hrpe ječma za groš, a ulja i vina neće biti"

Četvrti jahač "Smrt" to smo mi svi koji smo beskrvni  I  bljedunjavi  I  radi kojih nam država truli!" - napisao je Petrina.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • barbossa 11.06.2016.

    Gdje si bre Stevane? Jesi radio za UDB-u ili KOS ili si opsluživao oboje istovremeno? Znaš bre da mi se mnogo sviđa ona tvoja antologijska; "To bimo ja i vi znali ali ni'ko se neće da potpiše komu nebite povjerili jaketu na čuvanje...". Majstore u tebe se jedinog ufam. Bez tebe smo načisto propali, through!

  • Moria 11.06.2016.

    Petrina napadni ih u saboru, ma ugrizi nekoga tamo za sve nas!

  • Slavonka52 11.06.2016.

    I to u vrijeme kada se nafta dobija za bagatelu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare