To je to što me zanima!

Jak vjetar 'otkinuo' krov zgrade u Zagrebu: Lim je letio posvuda

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vatrogasci su izašli na teren i pokušavaju sanirati štetu koja je nastala prilikom jakog vjetra. No, po riječima čitatelja krov je potpuno uništen, a komadići lima letjeli su po naselju Malešnica
Vidi originalni članak

Jak vjetar koji je u ponedjeljak u Zagrebu počeo puhati u popodnevnim satima, doslovce je 'otkinuo' limeni krov sa stambene zgrade u zagrebačkom naselju Malešnica. 

Čitatelj koji nam je poslao video rekao je da se krov samo odjedanput počeo 'dizati'. Na sreću, vjetar je otrgnuo samo jednu stranu krova koja se zbog vjetra 'lelujala' po zraku, dok je druga strana ostala pričvršćena pri vrhu pa je zahvaljujući tome, dobar dio krova ostao na zgradi. No, dijelovi lima i drveta letjeli su posvuda.  

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sjedio sam u sobi i najednom vidio kako se krov sa susjedne zgrade dignuo u zrak. Vjetar je bio dosta jak i nekako je uspio otrgnuti cijelu sjevernu stranu krova sa stambene zgrade, dobrih pola sata krov je 'letio po zraku' sve dok se vrijeme nije malo smirilo. Mislio sam da će cijeli krov negdje odletjeti, no letjeli su komadići lima i drveta koji su također mogli nekog ozlijediti - ispričao nam je čitatelj. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ubrzo su došli i vatrogasci koji su počeli raditi na sanaciji krovišta, no čitatelj nam je rekao 'teško da će uspjeti bilo što napraviti, krov je potpuno uništen'. Također, područje oko stambene zgrade zagrađeno je trakama sigurnosnim trakama i ne može se prići blizu. 

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Prva proleterska_1_1 29.06.2020.

    Vukojebina u RH . Privatnik pravi benzinsku pumpu, na djelu terena , gdje bura udara u brdo i pravi si prolaz dalje u kanjonu . Ja stranac u gradu a znam da je tu urnebes odnosno, da bura radi odboja pojačava još 1x. Rečem ja vlasniku , da če mu bura odnjeti krov i reklamu a on meni onako misleći, da sam domaći seljak , da neće jer su projekat pravili u Beogradu ! Ma nemoj , a kad su tu mjerili buru , da mi je samo znati. Pa nisu tu nego dobili podatke sa meteorološke stanice . Prva bura odnjela krov komplet ostali samo stubovi i reklamu Jugopetrola !

  • Prva proleterska_1_1 29.06.2020.

    Hahahaha sad vam kriv vjetar ! Koja ........... upišite šta želite...... , je bila projektant ovoga sramja od struke !

  • mateo521233 29.06.2020.

    Pirne vjetar lete krovovi. Prelosa gradnja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare