To je to što me zanima!

Bijelić: Ne možemo isključiti da više neće biti novih eksplozija

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Načelnik uprave kriminalističke policije rekao je kako za sada nemaju ni jednog osumnjičenika: 'Ne isključujemo da je u pripremi ovog djela sudjelovalo više osoba'. U iduća 24 sata znat će se više
Vidi originalni članak

Nova eksplozija u Zagrebu, no ovaj puta nije na pruzi. Policija je potvrdila da je nekoliko minuta nakon ponoći došlo do eksplozije na autobusnom stajalištu u Aleji grada Bologne, kod Gospodske ulice. Kako se neslužbeno doznaje jedan čovjek je ranjen i prevezen u bolnicu, no težina njegovih ozljeda još nije poznata.

Stanari Gospodske ulice rekli su nam oko 2.30 sati kako su čuli barem dvije detonacije, a Večernji piše da su iz policije potvrdili kako je bilo više od jedne detonacije. 

Iz gradskog Ureda za upravljanje hitnim situacijama oko 3 sata su priopćili da je uslijed eksplozije na autobusnom stajalištu ozlijeđena jedna osoba te da je prevezena na hitnu pomoć i da je van životne opasnosti. Za informacije o više eksplozija dodali su kako nisu službene.

Koliko je jaka detonacija bila dovoljno govori i činjenica da se čula sve do centra grada, a na autobusnom stajalištu razbijena su stakla. Navodno je eksplozija trajala neobično dugo te se čak i u Vrapču osjetilo podrhtavanje, a prozori su se tresli. No, kako je očevid u tijeku, još nije poznato o kakvim se eksplozijama radi.

Policija je ogradila mjesto eksplozije, a blokirane su i okolne ulice, a na ceste su izašli policajci s 'dugim cijevima'. 

Promet Alejom Bologne je zbog očevida u prekidu, a autobusi su preusmjereni na okolne ulice.

- Strah me, ovo je u samo par dana drugi ovakav slučaj u ovom dijelu grada - rekao nam je jedan od stanara.

Podsjetimo, prije dva dana, u srijedu je u ranim jutarnjim satima eksplodirala improvizirana eksplozivna naprava pod teretnim vlakom na željezničkoj postaji Podsused. Srećom, tada nije bilo ozlijeđenih, već je oštećen vlak, tračnice i nekoliko najbližih kuća. Policija još ne zna krivca, kao ni motive napada.

>>> Uskoro opširnije...

Idi na 24sata

Komentari 827

  • netko1234 12.01.2013.

    jako ohrabrujuće...

  • zdrawe 12.01.2013.

    a sta vec imate nekakve planove za dalje?mislim ak se pokaze da ovaj nema veze s ovim,, onda ste stajali u mjestu umjesto da se istraga prosiri,, no znam, to je vama problem, dokazi sporo sami dolaze a vama se i ne radi bas,ha?neznam zasto ali ovo mi je sve slicnije onom slucaju ubistva gospodjice hodak i onog sta ste "nasli" kao krivca.. eto tako to ja vidim..

  • Turopoljac_1 12.01.2013.

    Sad če se raja zabavljati eksplozijama da ne razmišlja o katastrofalnom stanju i nesposobnosti političara,stalno se nešto izmisli kako bi se odvratila pažnja od problema.Nije ovo napravio nikakav građanin ovo je sve namješteno a neka ih je sram sve političare samo sebe namire a raja neka kopa po kontejnerima i neka se ubija.Za ovo smo išli u rat i mnogi dali živote za koga za ove koji su u ovih 22 godine uništili ovu prelijepu i Bogom danu našu Hrvatsku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare