To je to što me zanima!

Jalža je nađena nakon 24 sata, uplašila se onih koji su je tražili

Nakon što se u četvrtak dva puta izgubila, žena iz Hampovica je nakon opsežne pretrage teritorija pronađena na šljunčari gdje se skrivala jer se uplašila policije...
Vidi originalni članak

Jalža Đurišević (79) iz naselja Hampovica nedaleko Đurđevca pronađena je nakon što je za njom više od 24 sata intenzivno tragalo 200-tinjak đurđevačkih i koprivničkih policajaca s dva psa tragača te članovi GSS-a, mjesnog konjičkog kluba, desetak DVD-a Koprivničko-križevačke i Bjelovarsko-bilogorske županije, lovci, obitelj i mještani Hampovice. 

Starica se u četvrtak izgubila dva puta - prvo tijekom sakupljanja ljekovitog bilja po livadama i šumama oko Hampovice, a onda kasno navečer kad je krenula kući.

- Došla je k meni vidno iscrpljena, ali nije htjela jesti, da ju odvezem kući ili pozovem njezinu obitelj nego je inzistirala da sama krene kući. Popila je čašu vode, odveo sam ju do križanja putova udaljenog 500 metara od Hampovice i objasnio joj kamo da ide, no vjerojatno je zbog umora zalutala i drugi put se izgubila - objasnio je Hrvoje Gregurić koji ju je posljednji vidio.

Uplašila se ljudi koji su je tražili

Iste večeri su članovi obitelji krenuli u potragu za Jalžom, no nisu ju uspjeli naći, pa je jučer ujutro pokrenuto obimno pretraživanje područja oko Hampovice. Pretraživanje šume, šikara, potoka i teško pristupačnih terena nije bilo uspješno do večernjih sati kada je pronađena iscrpljena pored zapuštene šljunčare. 

Starica je prevezena u koprivničku Opću bolnicu, a svojim je spasiteljima priznala da se skrivala na šljunčari jer se uplašila kad je vidjela koliko ih se okupilo i da su tu zbog nje.


Idi na 24sata

Komentari 38

  • kukurikuu 10.08.2014.

    Hvala Bogu da su je pronasli. Jadnica mozda je u pitanju pocetak senilnosti a mozda je samo dehidrirala.

  • Rigamise_1 10.08.2014.

    Fata je brala gljive kad naiđe manjak i pokuša je silovati,ona u bijeg on za njom,a ona si misli.Kad bi se bar spotakla na neki korjen i dobijem korenjak.

  • fenix77 10.08.2014.

    Ova ekipa sa fotke malo se previše disperzirala i pretražuje preširoko front???

Komentiraj...
Vidi sve komentare