To je to što me zanima!

'James Bond 007' iz Prijedora slupao službeni automobil

Nije samo nepažnja inspektora bilo to što je iznenadilo stručnjake za sigurnost, već i činjenica da je na zadatak u grad poslan s autom talijanskih registarskih oznaka...
Vidi originalni članak

D.S., kriminalistički inspektor Centra za javnu bezbjednost u Prijedoru, slupao je u četvrtak službeni Passat dok se nalazio na tajnome zadatku.

Međutim, nije samo nepažnja inspektora bilo to što je iznenadilo tamošnje stručnjake za sigurnost i slučaj učinilo bizarnim, već i činjenica da je na zadatak poslan s autom talijanskih registarskih oznaka. 

A to, mišljenja su mnogi, baš i nije bio mudar izbor ako se nalazite u gradu u kojem svatko svakoga zna i želite ostati 'nevidljiv'.

- To je izvan normi jer je poznato kako se postupa kada su u pitanju posebne istražne radnje - izjavio je za nezavisne novine stručnjak za sigurnost Dragomir Jovičić, koji se nije mogao načuditi rješenju prijedorske policije.

Iz CJB Prijedor su na to odgovorili da su se za opciju odlučili kako bi djelatnik na terenu bio što manje sumnjiv jer bi tek u prepoznatljivom automobilu MUP-a upadao u oči, pa dodali da će protiv 'razotkrivenog Bonda' biti pokrenut postupak utvrđivanja disciplinske odgovornosti, donose Nezavisne novine.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 22.02.2014.

    Da nisu slučajno u naslovu pogriješili grad?? I državu, lako bi mogla biti naša.

  • tuna90 22.02.2014.

    Kaki je to tajni zadatak pa da pol Balkana zna otom ?

  • nopliz, nopliz 22.02.2014.

    ni prvi ni zadnji, događa se ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare