To je to što me zanima!

Jandroković će se sastati sa Rupelom sljedeći tjedan

Sastanak ministara vanjskih poslova Rupela i Jandrokovića, dogovoren je telefonski u subotu. Sastat će se na konferenciji u Muenchenu
Vidi originalni članak

Hrvatski ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković i njegov slovenski kolega Dimitrij Rupel sastat će se na marginama 44. Konferencije o sigurnosnoj politici u Muenchenu, koja se održava od 8. do 10. veljače, izjavio je u subotu navečer glasnogovornik MVPEI-a Mario Dragun. Sastanak dvojice ministara dogovoren je telefonski u subotu.
Termin za sastanak dvojice šefova diplomacija usuglašen je nekoliko dana nakon što je Rupel na sjednici Vanjskopolitičkog odbora Europskog parlamenta izjavio da je "Hrvatska posljednjih mjeseci praktički prekinula diplomatske odnose sa Slovenijom", što je MVPEI odmah oštro opovrgnuo, i samo dan nakon što su dvojica predsjednika država Stjepan Mesić i Danilo Tuerk na neformalnom sastanku u Sloveniji pozvali na smirivanje "strasti" u odnosima dviju zemalja i zatražili da premijeri i ministri krenu njihovim smjerom.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 03.02.2008.

    Jandrokovicu, ponesi petolitru nekog buckurisa, inace se Rupel nece moc skoncentrirat.

  • diokletianus 02.02.2008.

    A jakih li ministara..Ne mogu od smijeha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare