To je to što me zanima!

Jandroković čestitao Pesah: 'Blagdan nosi poruku pobjede slobode nad ugnjetavanjem'

Blagdan Pesaha podsjetnik je na slobodu koju su Židovi u egipatskom sužanjstvu sanjali i za koju su se na kraju izborili, istaknuo je predsjednik Sabora.
Vidi originalni članak

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je u srijedu čestitku vjernicima židovske vjeroispovijesti u povodu blagdana Pesaha, poručivši kako taj kako blagdan nosi poruku pobjede slobode nad ugnjetavanjem.

ZAŽELIO OBILJE MIRA Premijer vjernicima čestitao Pesah: 'Nadahnuće za slavlje slobode kao temelj razvitka'

- Blagdan Pesaha podsjetnik je na slobodu koju su Židovi u egipatskom sužanjstvu sanjali i za koju su se na kraju izborili- ističe predsjednik Sabora.

- U samoj je srži Pesaha poruka pobjede slobode nad ugnjetavanjem, što predstavlja snažan izvor nadahnuća svim ljudima koji teže budućnosti mira, skladnijeg suživota i snažnijeg međusobnog uvažavanja- stoji u čestitci.

NAJVEĆI ŽIDOVSKI BLAGDAN Milanović židovskim vjernicima čestitao Pesah: Blagdan ističe vrijednost slobode svih naroda

- Neka ovaj veliki blagdan židovskog naroda svima vama i vašim obiteljima donese obilje dobrog zdravlja, duhovne ispunjenosti i unutarnje snage potrebne za nošenje sa svim životnim izazovima. Još jednom, svim vjernicima židovske vjeroispovijesti želim sretan Pesah. Hag Pesah sameah!“.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Origano0 07.04.2023.

    Ti o slobodi a gurate nas u totalitarizam sa rigidnim zakonima.Sramota.

  • Dario123455677 06.04.2023.

    njo njo

Komentiraj...
Vidi sve komentare