To je to što me zanima!

Jandroković: 'Drago mi je što slavimo vašu dobrotu i žrtvu'

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković primio je dobitnike nagrade za humanost, hrabrost, poštenje i dobrotu "Ponos Hrvatske". U ime svih zastupnika iskazao im je duboko poštovanje zbog onoga što su učinili.
Vidi originalni članak

- Pokazali ste ljudskost, plemenitost i dobrotu. Pokazali ste brigu i spremnost žrtvovati se za drugoga. Nema većih vrlina i veće stvari za čovjeka nego kad se žrtvuje i živi za drugoga te kad smisao postojanja nađe u ljubavi i pomaganju - rekao je Gordan Jandroković dobitnicima nagrade Ponos Hrvatske. 

Nastavio je kako ih upravo to što su učinili razlikuje. 
- Drago mi je da slavimo vašu dobrotu, jer općenito u našem javnom prostoru dominiraju druge teme, ono što je negativno, loše, banalno, glamurozno , materijalno, a zaboravljaju se prave vrijednosti i vrline. Danas je dan kada se svi zajedno poklanjamo vama koji ste to zaslužili - poručio je Jandroković. 

Vašim životima, ističe, šaljete poruku sunarodnjacima u cijeloj zemlji da se može drugačije i bolje, te da se isplati pronaći smisao u pomaganju drugome i žrtvovanju za druge-
- Što reći čovjeku koji je riskirao vlastiti život da bi spasio druge ili onome tko svoj život posvećuje brizi za djecu ili bolesne. Teško je tu pronaći riječi za iskazati vam poštovanje - zaključio je predsjednik Sabora čestitajući dobitnicima nagrade na svemu što su učinili.   

Idi na 24sata

Komentari 7

  • AmbrozStubički 01.02.2019.

    Vjerujem da bi svima bilo drago da to mogu reći za tebe.

  • _vatrogasac_ 31.01.2019.

    Respekt i veliko hvala svim dobitnicima i onima koji se možda nisu našli tu ovog puta a spasili su nekoga ili nekome pomogli.

  • lelazlata 31.01.2019.

    tako dobro i tako lijepo ---ali njonjo sve ukenka

Komentiraj...
Vidi sve komentare