To je to što me zanima!

'Jandroković HDZ-u nosi sreću pa ponovno vodi izborni stožer'

Predsjedništvo je glavnog tajnika stranke ponovno izabralo za šefa izbornog stožera. Do sada je vodio stranku na trima izborima, a jedino nije bio na čelu Kolindina stožera.
Vidi originalni članak

Na sjednici Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a ovoga tjedna odlučeno je da će glavni tajnik stranke Gordan Jandroković biti voditelj HDZ-ovog  izbornog stožera na predstojećim parlamentarnim izborima dok će ministar Tomislav Čorić biti koordinator izbornog programa.

U HDZ-u, kako je 24sata rečeno iz vrha te stranke, vjeruju u pobjedu pogotovo stoga jer su kad god je Jandroković bio na čelu stožera pobijedili.

Napominju da je predsjednik Hrvatskog sabora uvijek otkako je Plenković na čelu stranke vodio stožere i jedino nije bio na čelu stožera za predsjedničke izbore kada je HDZ-ova kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović izgubila. 

- Sjetite se, on je bio šef stožera na izborima 2016. godine i tada je kao glavni tajnik organizirao jednu od najuspješnijih kampanja HDZ-a. Isključivo je radio kao operativac za stranku i nije se na terenu borio za vlastite preferencijalne glasove. Ali, samo godinu ranije, na izborima 2015. osvojio je više od 8 tisuća preferencijalnih glasova u šestoj izbornoj jedinici - kaže naš sugovornik koji vjeruje da im Jandroković nosi sreću na izborima.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • 16.05.2020.

    Nosi puno više od same sreće, nosi 800 glasova i istraživački alpinističko speleološki duh!!!

  • 06.05.2020.

    Alpinista im vodi kampanju...

  • Natkica28 06.05.2020.

    Mogao bi se od silne srece nazvat srećko alpinista

Komentiraj...
Vidi sve komentare