To je to što me zanima!

Jandroković: Moj MVPEI se ne bavi špijuniranjem

Ministar vanjskih poslova kaže da je Mesićevo mišljenje da se MVPEI bavi špijuniranjem "percepcija koja ne odgovara stvarnu stanju"
Vidi originalni članak

Ministarstvo vanjskih poslova ne bavi se špijunažom, a rješavanjem skandala najbolje će stati na kraj dojmu da je riječ o ministarstvu prepunu afera, rekao je ministar Gordan Jandroković u intervjuu za Večernji list. Na novinarsko pitanje kako to da je predsjednik Stjepan Mesić nezadovoljan radom tzv. Sedme uprave MVPEI-ja i uvjeren da se upravo ona bavi špijuniranjem, Jandroković kaže da je to "percepcija koja ne odgovara stvarnu stanju".
- Dolaskom Dinka Barbarića prije dva do tri mjeseca na čelo Sedme uprave, ta je institucija postala uspješnija - rekao je Jandroković i priznao da je prije "bilo problema u njezinu radu", ali ni tada, tvrdi ministar, nije bila riječ o nedopuštenim obavještajnim aktivnostima, nego o nedjelotvornu i katkad neprofesionalnu radu. Hrvatski je predsjednik zatražio i slanje državne revizije u MVPEI, a ministar Jandroković "pozdravlja taj zahtjev".

Idi na 24sata

Komentari 6

  • spajdermen 11.02.2009.

    fleshčobangordon

  • 25sat 11.02.2009.

    ma nemoj , sve su to trojanski konji

  • casio 11.02.2009.

    Pajac HDZovski. Taj će nas odvesti u bolje sutra..Malo sutra.

Komentiraj...
Vidi sve komentare