To je to što me zanima!

Jandroković: Potvrda nove Vlade do kraja idućeg tjedna

Naši ogranci s terena uputili su nam kandidate za ministre no mi danas nismo ulazili u raspravu o imenima. O tome ćemo razgovarati skoro, kaže Jandroković
Vidi originalni članak

Ne vidim se u vladi, moj je interes uz rad Sabora, rekao je u ponedjeljak nakon sastanka Predsjedništva HDZ-a Gordan Jandroković . Rekao je i da bi sjednica Sabora na kojem bi se trebala potvrditi nova vlada trebala biti do kraja idućeg tjedna.

- Na sastanku Predsjedništva u ponedjeljak predsjednik Tomislav Karamarko nas je izvijestio o  tijeku pregovora i dobio je punu potporu članova Predsjedništva za nastavak pregovora. Nadamo se da će sve biti dogovoreno najkasnije krajem idućeg tjedn a. Naši ogranci s terena uputili su nam kandidate za ministre no mi danas nismo ulazili u raspravu o imenima. O tome ćemo razgovarati vrlo skoro - rekao je Jandroković.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • bajica1009 12.01.2016.

    Već sam se zabrinuo gdje je nestao Njonjo, vaso i društvo iz PLANINSKE, FARBARI TUNELA, HAC, idr kad evo ih ukazaše se i sjebaše lijepo vrijeme i odmah poplave i zahlađenje

  • antijugoslavencina 12.01.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • projekt_venus 11.01.2016.

    Ako Njonjo tako kaže, tako će i biti :)))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare