To je to što me zanima!

Jandroković razgovarao s predsjednikom EU vijeća

Predsjednik EU vijeća, Charles Michel koji trenutno boravi u Hrvatskoj tijekom otvaranja predsjedanja Vijećem EU-a, sastao se s Jandrokovićem te razgovarao o aktualnim temama u Europskoj Uniji, politici proširenja...
Vidi originalni članak

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković razgovarao je u četvrtak s predsjednikom Europskoga vijeća Charlesom Michelom o parlamentarnim sastancima tijekom hrvatskog predsjedanja EU-om, objavio je Sabor u četvrtak.

Michel boravi u Hrvatskoj na svečanom otvaranju hrvatskog predsjedanja Vijećem EU-a.

Dvojica dužnosnika razgovarala su o glavnim prioritetima hrvatskog predsjedanja, a Jandroković je Michela upoznao s programom i temama parlamentarnih sastanaka.

Predsjednik Sabora je naglasio da predsjedanje dolazi u zahtjevnom trenutku za Europu koja se suočava s brojnim unutarnjim i vanjskim izazovima te da će zastupnici nacionalnih parlamenata država članica imati priliku dati svoj doprinos u njihovom rješavanju.

Jandroković i Michel razgovarali su i o aktualnim temama u EU-u o kojima će Hrvatska u sljedećih šest mjeseci koordinirati zajednička stajališta – povlačenju Ujedinjene Kraljevine iz EU-a, Višegodišnjem financijskom okviru te politici proširenja, stoji u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 09.01.2020.

    Opa, u napad, neće se taj izgubit.(Molim biti oprošten od žalovanja na moje postove, poštujte moj izbor. To vrijedi samo za one koji ne poštuju tuđe mišljenje. Svi ostali su dobro došli. Ignoriram sve provokatore!)

Komentiraj...
Vidi sve komentare