To je to što me zanima!

Jandroković u oproštajni posjet primio veleposlanicu Japana

Ured predsjednika Sabora je također priopćio da su dvije strane odnose između dvije zemlje ocijenili odličnim i partnerskim te su izrazili zadovoljstvo što su očuvani i tijekom pandemije covida-19
Vidi originalni članak

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković primio je u srijedu u oproštajni posjet veleposlanicu Japana u Hrvatskoj Misako Kaji kojoj je zahvalio na prenošenju japanskih iskustava u suočavanju s potresima i donaciji za potresom pogođena područja u Hrvatskoj, doznaje se iz službenog priopćenja.

- Hrvatska cijeni prenošenje japanskih iskustava u suočavanju s potresima, a isto tako i prijateljsku gestu donacija za potresom pogođena područja u Hrvatskoj - rekao je Jandroković.

Ured predsjednika Sabora je također priopćio da su dvije strane odnose između dvije zemlje ocijenili odličnim i partnerskim te su izrazili zadovoljstvo što su očuvani i tijekom pandemije covida-19.

- Tijekom pandemije koronavirusa redoviti politički dijalog je nastavljen, uz očuvanje gotovo jednake razine gospodarske razmjene kao u razdoblju prije - stoji u priopćenju te se dodaje da postoji 'potencijal za razvoj i u području turizma'.

Zadovoljstvo je izraženo i međuparlamentarnom suradnjom, uz ambicije obje strane za njenim daljnjim intenziviranjem.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 27.04.2022.

    plenković zna japanski mahat rukama

  • Miške 27.04.2022.

    Japan nam je tradicionalni prijatelj.

  • 27.04.2022.

    Odlazi pogrešna osoba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare