To je to što me zanima!

Janica Kostelić i Jandroković bodrili Marina Čilića s tribina

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković na finalu Wimbledona predvodio je hrvatsko izaslanstvo u kojemu su bili i Janica Kostelić, Davor Božinović te Zdravko Marić
Vidi originalni članak

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković na finalu Wimbledona predvodio je hrvatsko izaslanstvo u kojemu su bili i državna tajnica Središnjeg državnog ureda za šport Janica Kostelić, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović te ministar financija Zdravko Marić. Svi su oni bodrili Marina Čilića s tribina. Jandroković i Janica bili su smješteni u istoj loži kao i slavni engleski glumac Hugh Grant.

 

Idi na 24sata

Komentari 115

  • volimpršut 17.07.2017.

    hahahah svečana loža?! hahahaahah

  • KakoOstatNormalanuRH 17.07.2017.

    Zato ih treba ponovo birati ova glupa raja.

  • adika 17.07.2017.

    Naši sportaši rade svoj posao i nitko od njih nije došao gledati političare kada rade.A to što rade za to su plaćeni i plaćaju porez u Monte Karlu ili Monaku ili na trećem mjestu , i u srcu nose lovu, a ne Hrvatsku, jer samo o tome seru kako oni vole Hrvtasku.A mi stoka plaćamo kojekakim kriminalnim tipovima koji se nazivaju političari čak i posjete na takova takmičenja, a svi znamo kako i koliko lažu u svome interesu.Toliko lažu da je to smiješno, to je ista taka laž kao da je Slobodan Milošević rekao da on nije znao da će biti rata 1991.

Komentiraj...
Vidi sve komentare