To je to što me zanima!

Japan rekao Britancima da je za njih bolje da ostanu u EU

Japan navodi da je više od 1300 tvrtki stvorilo 130.000 radnih mjesta te da očekuju da će Velika Britanija zadržati svoju ulogu unutar EU s kojom žele jaču suradnju
Vidi originalni članak

Više od 130.000 radnih mjesta japanskih tvrtki u Velikoj Britaniji bi moglo nestati, odluči li Velika Britanija izaći iz Europske unije. To se može iščitati iz poruke Japana, Velikoj Britaniji, koji navodi da njihove tvrtke privlači Britanija koja predstavlja ulaz na europsko tržište, piše BBC.

U svojoj poruci Japan navodi da je više od 1300 tvrtki stvorilo 130.000 radnih mjesta i dodaju da očekuju da će Velika Britanija zadržati tu svoju ulogu. Dodaju kako žele još jaču suradnju s EU te očekuju da će Velika Britanija zadržati snažan glas i jaku ulogu unutar Unije.

Zbog najava o pregovorima oko uloge Britanije unutar EU i referenduma o članstvu, reagirali su početkom godine i iz SAD-a kada su rekli da očekuju da Britanci ostanu jak glas u Uniji, piše Reuters.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • zagi 24 22.07.2013.

    Englazi su naučili gospodarit gdje god da se pojave, a Merkelica ih ne doživljava. Sad im još i Japanci sugeriraju da Engleska predstavlja samo most prema EU, a kao samostalni baš i nisu zanimljivi. Da smo pametni i sami bi mogli izvući pametne zaključke iz toga

  • Vranjo adze 22.07.2013.

    Čitam vaše komentare i mislim-koje smo mi bjede postali kada molimo boga da nam dođe stranac u zemlju i zaposli nas...Gdje su naše tvornice,tvrtke nestale?

  • emma123 21.07.2013.

    sada će naši poslati delegaciju gospodarstvenika i ministre u Japan, Katar je bio promašaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare