To je to što me zanima!

JAR: Djevojku su živu zapalili i njezinom krvi natopili Bibliju

Dvojica mladića Kristy Theologo su zapalili, a dok je gorjela jedan od njih joj je zarezao dlan i njezinom krvi natapao stranice Biblije. Opečeno joj je 75 posto tijela
Vidi originalni članak

Južnoafrikanki Kirsty Theologo (18) opečene su tri četvrtine kože nakon što su je prijatelji živu zapalili u parku u Johannesburgu, piše AFP. Policija sumnja kako je riječ o sotonističkom ritualu. Mladoj Kirsty oštećeni su grlo i dišni putevi. Djevojka koja je bila u blizini dok je Kirsty gorjela ispričala je kako je jedan od mladića uzeo žrtvinu ruku i zarezao je kako bi krvlju natopio stranice Biblije. Djevojka koja je Kirsty pokušala ugasiti također se opekla te je u bolnici. 

Glasnogovornica lokalne policije Pinky  Tsingane kako su se dvojica mladića starih 19 i 21 godinu sami predali policiji u nedjelju. Kirsty je u ponedjeljak još bila u komi. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Palmira2 25.10.2011.

    Luđaci svuda. Predlažem biblijsku kaznu - oko za oko, i zub za zub... Drugima za primjer.

  • acm1899 24.10.2011.

    A šta rec? Koju posluku porati?

  • beebee 24.10.2011.

    nažalost, takve stvari nisu nešto sasvim neobično u JAR-u. Zemlja sa puno brutalnih i okrutnih izopčenika koji lutaju ulicama tražeći žrtvu. Jedno od zadnjih mjesta na svijetu gdje bih voljela ići, pa da je najljepše!

Komentiraj...
Vidi sve komentare