To je to što me zanima!

Jarnjak potpisao odluku HDZ-a o kupnji BMW-a za Sanadera

Datum na dokumentu je 11. veljače 2008., iako je Jarnjak svoj potpis zapravo stavio 2009., kada je u stranku došla Državna revizija, ekskluzivno doznaje Jutarnji list
Vidi originalni članak

Ivan Jarnjak potpisao je dokument kojim je Predsjedništvo HDZ-a jednoglasno donijelo odluku o kupnji blindiranog BMW-a za Ivu Sanadera. Datum na dokumentu je 11. veljače 2008., iako je Jarnjak svoj potpis zapravo stavio 2009., kada je u stranku došla Državna revizija, ekskluzivno doznaje Jutarnji list.

- Ta odluka nije bila na Predsjedništvu stranke 11. veljače 2008. Ja sam naknadno, na sugestiju Državnog ureda za reviziju, izradio odluku Predsjedništva o kupnji tog vozila - rekao je Jarnjak za Jutarnji i time zapravo priznao da je krivotvorio odluku Predsjedništva. No, on to ne bi tako nazvao već tvrdi da je to bila samo formalnost kako bi se upotpunila dokumentacija za Reviziju.

Nakon Sanaderove ostavke u javnost je iscurilo da je BMW, umjesto HDZ-a, platio Robert Ježić. No, on je navodno prošli tjedan Uskoku dao novi iskaz. Tvrdi da mu, prije nego što je s računa svoje luksemburške tvrtke platio BMW 330.605 eura, sjela spomenuta svota od Mladena Barišića.

>>> Izvorni članak u cijelosti pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 23

  • p i j e v a c 21.02.2011.

    kako očekivat normalne odgovore od kretena koji loče samo tudum...podsjeća me na vic kad baka pita unuka:kako se zove sinko onaj Nijemac koji sakriva stvari po kući?Alzheimer bako,Alzheimer.

  • kozaribok 21.02.2011.

    A kak se čovjek radi bedast kad ga se pita o tom BMWu,on bi bio glavna faca u novoj seriji Gruntovčana kad bi se snimala koliko je premazan,a uvijek je pravica na njegvoj strani

  • HectorTheGreat 21.02.2011.

    puno je toga jarnjak u zivotu potpisao.....nego, zanima me dali je sud blokirao i sve nekretnine, pokretnine i novac od stranke na vlasti jer, poodavno je ocigledno da tu stvari ne stimaju??!

Komentiraj...
Vidi sve komentare