To je to što me zanima!

Jasen Mesić protiv Milana Bandića u borbi za Zagreb

Vrsni ronilac koji je izvukao skulpturu Apoxiomena iz Jadrana, Jasen Mesić (36), jednoglasno je izabran za kandidata Gradskog odbora HDZ-a
Vidi originalni članak

Jasen Mesić HDZ-ov je protukandidat Milanu Bandiću na lokalnim izborima 2009. godine i kandidat za novog predsjenika Gradskog odbora HDZ-a. Jadranka Kosor, još uvijek aktualna predsjednica zagrebačkog HDZ-a uvjerena je da će Jasen Mesić (36) postati novi gradonačelnik Zagreba. Mesiću, inače vrsnom roniocu koji je 2000. godine iz lošinjskog podmorja izvukao skulpturu grčkog atlete Apoxiomena, trebati će, smatra Kosor, peraje i maska da zaroni i riješi probleme zagađene vode u Zagrebu. Mesić je na Izbornoj skupštini HDZ-a za kandidata Gradskog odbora izabran jednoglasno čime je, kaže, posebno počašćen.
- Pobijedit ću Bandića. U godinu dana moći ću se pripremiti za lokalne izbore - rekao je zadovoljno Mesić koji je, kaže, sretan što je dobio toliko glasova svojih kolega. Mesić je državni tajnik Ministarstva kulture gdje radi još od 1992. godine kao student.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • entoni 06.04.2008.

    Pitam isto kao sinke ??

  • sinke 06.04.2008.

    Tko je ovaj i kakvo je to zagrebačko ime Jasen?

Komentiraj...
Vidi sve komentare