To je to što me zanima!

Josip Radeljak je povukao tužbu! Jasna Babić se ispričala

Radeljak je rekao kako je on namjeravao povući tužbu i u slučaju da se novinarka Jasna Babić ne ispriča jer je slučaj star četiri godine i s tim mu se ne da natezati
Vidi originalni članak

Josip Radeljak Dikan je u ponedjeljak na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu povukao tužbu za klevetu protiv novinarke Jasne Babić. Ona se ispričala što je svojim tekstom narušila njegov ugled i čast i što ga je s istim povrijedila. 

- Poslije četiri godine dosta mi je više natezanja i povukao bi tužbu i u slučaju da se ona nije ispričala. Ja sam 16 puta uredno sa svojim odvjetnikom dolazio na sud - rekao je Radeljak. 

Babić je podsjetimo, nedavno završila u pritvoru u zagrebačkom Remetincu i to zato što se nije odazivala na sudska ročišta vezano uz Radeljakovu tužbu. Puštena je nakon tri dana. Babić je rekla kako pozive za sud nije primila i da je to razlog njezinih nedolazaka.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • dubi1953 28.01.2013.

    Koji je to lik. Pa on nema ni časti ni ugleda!

  • febox 28.01.2013.

    kaaaj me briga

  • nlukac11 28.01.2013.

    Dajte ga maknite iz novina- od kada ga nije bilo imao sam redovnu stolicu- a opet vi s njim i sve mi poremetite- ajde jedanput budite novinari pa pišite više o dobrim ljudima i dobrim djelima a ne takovo smeće koje ne može prožvakati niti kakova kompostara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare