To je to što me zanima!

Javio se u emisiju na Osječku TV i rekao da su Židovi sami krivi što su ih zamrzili. Voditelj šutio

Voditelj emisije Filip Kuštro, na dio izlaganja o Židovima 'koji su si sami krivi što su ih zamrzili', nije reagirao. Nije ni pokušao opomenuti ili prekinuti gledatelja, a nisu reagirali ni iz režije
Vidi originalni članak

Jučer se u Hrvatskoj obilježio Dan antifašističke borbe u spomen na osnivanje Prvog sisačkog partizanskog odreda.

Uveo ga je Franjo Tuđman smatravši da jugoslavenske vlasti namjerno ignoriraju činjenicu da se prvi partizanski odred na području Jugoslavije okupio baš u Hevatskoj, kraj Siska, 22. lipnja 1941. godine.

VIDEO: PREDSJEDNIK U BREZOVICI Milanović na svečanosti Dana antifašističke borbe: 'Bez njih bi naša reputacija bila okaljana'

Jučer je na Osječkoj TV bila emisija TV replika koju vodi Filip Kuštro. Tema emisije bila je 'Obilježavate li Dan antifašističke borbe?'. U 22. minuti emisije javio se čovjek koji se voditelju rekao da se rodio 1949. godine i da je u školi učio samo laži. 

Pa je optužio Židove da su sami krivi za Holokaust. 

- Nadam se da će opet doći vođa da se taj antifašistički dan ukine kao državni praznik. Otišao sam u Njemačku 1970. jer se ovdje nisam mogao zaposliti. I tamo sam upoznao tih Nijemaca. Nijemci nisu bili svi nacisti i fašisti. To što se dešavalo sa Židovima, meni je jako žao, ali su oni na sebe mnogi, mnogi sami na sebe navukli mržnju i onda ih je narod počeo mrziti zbog njihovog ponašanja, zelenaštva i lihvarstva - pričao je gledatelj i požalio se kako kao HDZ-ovac od početka nije mogao dobiti posao zbog 'Sjepanovih komunjara'. 

Pogledajte emisiju

'Hvala vam na pozivu'

Voditelj emisije Filip Kuštro, na dio izlaganja o Židovima 'koji su si sami krivi što su ih zamrzili', nije reagirao. Nije ni pokušao opomenuti ili prekinuti gledatelja, a nisu reagirali ni iz režije. 

Gledatelj je pričao i o svom sinu za kojeg je rekao kako je dvaput bio potpredsjednik mladeži HDZ-a, a u cijelu priču o antifašizmu nekako je uspio ugurati i pokojnog Milana Bandića, višestrukog USKOK-ovog optuženika, za kojeg je ustvrdio da Bandić ne bi završio u zatvoru da nije bio protukandidat Ivi Josipoviću.

- Hvala vam puno na vašem pozivu, lijep pozdrav i ugodan ostatak dana - rekao mu je voditelj.

Javili smo se Osječkoj TV i pitali kako komentiraju dio iz jučerašnje emisije i zašto voditelj ili netko iz režije nisu prekinuli izlaganje čovjeka koji je izvodio zaključke da su Židovi sami krivi za Holokaust. 

Odgovor ćemo objaviti čim ga dobijemo.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • 24.06.2022.

    Pa u pravu čovik ča..Ima pravo na mišljenje i ne vidim tu pogrešku niti voditelja ni režije..Triba se jednom otvorit istina o svemu da se zna dok svi nisu pomrli ,jer ostače kriva istina i laž.kriva povist...I o Titu i Židovima I Njemačkoj i svima ča su radili i razlog...Protiv zla san,Al mislim da tu ima minimalno 50 posto laži...I triba prestati slaviti ovaj praznik ,ili slavit 30. Vejače i da ima pravo svako reči ča ima bez obzira ko bija...Za ča mučat..Nepotrebno....

  • miroljub1 23.06.2022.

    Ti je nivo osječke TV pa iz zato kao Osječan uopće ne gledam. Jer po toj izjavi gledatelja bi i danas trebalo ubijati kamatare i bankare.

  • 23.06.2022.

    Što je krivo ili nedopušteno rekao da bi ga se prekidalo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare